Carolina123
Fanka BB :)
Są też różne kartki, koszulki z napisem zostaniesz tatą. Ale nie wiem czy chcesz tyle czekać zanim Ci to przyjdzie jak zamówisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma takiej opcji żebym tyle czekała. Zrobię dziś kolację i mu powiem.Są też różne kartki, koszulki z napisem zostaniesz tatą. Ale nie wiem czy chcesz tyle czekać zanim Ci to przyjdzie jak zamówisz
pamiętaj o powtórzeniu bety jutroNie ma takiej opcji żebym tyle czekała. Zrobię dziś kolację i mu powiem.
Tak tak.pamiętaj o powtórzeniu bety jutro
jak kolacje robisz to test ciazowy zapakujTak tak.
No też o tym myślałam. Nawet już kiedyś takie pudełeczko sobie zostawiłam.jak kolacje robisz to test ciazowy zapakuj
Ja niestety nie pomogę, bo u mnie za każdym razem mąż był pierwszy, który wiedział, że jestem w ciążyMasz jakiś fajny pomysł jak powiedzieć mężowi? M
Układałam sobie ten dzień w glowie wiele lat a teraz nie wiem
Mów jaka beta, bo chyba każdy z niecierpliwością czekaNo też o tym myślałam. Nawet już kiedyś takie pudełeczko sobie zostawiłam.