Kinnia95
Fanka BB :)
Pozytywny. Ale czy ona nie powinna być dziś ciemniejsza?Zrobiłam drugi test. Zobacz załącznik 1462068
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozytywny. Ale czy ona nie powinna być dziś ciemniejsza?Zrobiłam drugi test. Zobacz załącznik 1462068
Nie zawsze jest mocniejsza kreska. Moja blada kreska ma jutro 5miesiecy, a ciemniejsza wyszła mi dopiero w 4miesiącuPozytywny. Ale czy ona nie powinna być dziś ciemniejsza?
Nie no coś Ty jakbym śmiała. Dzwoniłam tam. Powiedzili mi że próbka została zabrana do badania i nie wiedzą kiedy będzie wynik. Jeny, jeśli to marzenie się spełni to chyba oszaleje ze szczęścia. 5 lat starań. I tak muszę zrobić jeszcze prolaktyne.Według mnie ewidentnie widać. O to raczej nie szara kreska, bo jak na zdjęciu widzę róż to w rzeczywistości na 100% jest różowy. Poczekaj do 11 i zadzwoń może do laboratorium. Kurcze ja zawsze wynik bety miałam po południu myślałam, że dostałaś wynik tylko zapomniałaś o nas
Nie maI jak, jest wynik ?
Masz jakiś fajny pomysł jak powiedzieć mężowi? MTest wygląda bardzo obiecująco. Nawet jakbyś nie dostała wyniku, to leć jutro na powtórkę
PS. Moim zdaniem nie ma innej możliwości niż ciąża
ja kupiłam buciki i zapakowałam w pudełko wiem oklepane.Masz jakiś fajny pomysł jak powiedzieć mężowi? M
Układałam sobie ten dzień w glowie wiele lat a teraz nie wiem
Zczaił się? Ja nie wiem czy mój by ogarnąłja kupiłam buciki i zapakowałam w pudełko wiem oklepane.
tak od razu wiedział wrócił do domu i mówi co to za okazja, bo zobaczył pudełko. Jak zajrzał to wiedział. Tylko się zaśmiał no tego nie opijemy szampanemZczaił się? Ja nie wiem czy mój by ogarnął