Kinnia95
Fanka BB :)
Dla mnie pozytywnyHej. Jestem 12 dni po kolejnym uiu i zrobiłam dziś test. Tam jest ta druga kreseczka czy tylko ja ją widzę?? W czwartek idę idę betę ale już nie mogłam wytrzymać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie pozytywnyHej. Jestem 12 dni po kolejnym uiu i zrobiłam dziś test. Tam jest ta druga kreseczka czy tylko ja ją widzę?? W czwartek idę idę betę ale już nie mogłam wytrzymać.
powodzenia
Coś Ty. Cały czas w oczekujących gdzie zwykle wynik był po kilku godzinach. Najlepsze jest to że miałam w domu jeszcze jeden test i rano go zrobiłam. Trafił mi się chyba jakiś uszkodzony bo nie było żadnej kreski. Nawet na polu@Sara@123 Masz wynik?
Nic nie widać. Bety jeszcze nie mam. Mam nadzieję że nie zgubili mojej próbki.Coś tam widać.
Jak wyniki bety?
dla mnie pozytywny ale poczekaj na betęZrobiłam drugi test. Zobacz załącznik 1462068