reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test

Mialam identyczne 2 sytuacje i wiem jak to się skończyło, ja wolę np jak ktoś wprost napisze beta niska i nic z tego nie będzie, niżeli pocieszanie jeszcze czas , wszystko będzie super pięknie, w mrożonym chodzi o to, że osłonka staje sie twardsza i zarodek ma prawo się trochę opóźnić z implantacja, na tym etapie beta powinna wynosić między 8 a 26, srednio 18 , ja wiem co się przeżywa w takich chwilach , na dzień dzisiejszy mam jeszcze śnieżynkę ale do tematu ivf narazie nie wracam , za dużo mnie to kosztowało...

Sporo przeszłam, także też nastawiam się na najgorsze. Po prostu zastanawiał mnie tez wynik, zawsze bete widzialam „<0,2”
Stad moje zdziwienie i pytanie do Was 🙂
Dzięki za informacje i chęć pomocy.
Calkowicie rozumiem wykonczenie i brak sił. Nie mniej, trzymam kciuki za Twój sukces w przyszlosci - jak juz bedziesz gotowa 🙂

reklama
Mialam identyczne 2 sytuacje i wiem jak to się skończyło, ja wolę np jak ktoś wprost napisze beta niska i nic z tego nie będzie, niżeli pocieszanie jeszcze czas , wszystko będzie super pięknie, w mrożonym chodzi o to, że osłonka staje sie twardsza i zarodek ma prawo się trochę opóźnić z implantacja, na tym etapie beta powinna wynosić między 8 a 26, srednio 18 , ja wiem co się przeżywa w takich chwilach , na dzień dzisiejszy mam jeszcze śnieżynkę ale do tematu ivf narazie nie wracam , za dużo mnie to kosztowało...
To, że u Ciebie tak było nie oznacza,że tutaj jest identyczna sytuacja. Oczywiście, trzeba się nastawić również na gorszy scenariusz. Ale 5 dpt to jeszcze czas nawet na implantację. Więc nie wydawaj wyroków.

To, że u Ciebie tak było nie oznacza,że tutaj jest identyczna sytuacja. Oczywiście, trzeba się nastawić również na gorszy scenariusz. Ale 5 dpt to jeszcze czas nawet na implantację. Więc nie wydawaj wyroków.
Dziękuje @jasani 🙂
Nastawiam się na porażke, ale mozesz miec trochę racji, kazdy organizm jest inny i inaczej to przechodzi…
Jutro może sikne na test, bo na bete moge dopiero w piątek pojechać…

Sporo przeszłam, także też nastawiam się na najgorsze. Po prostu zastanawiał mnie tez wynik, zawsze bete widzialam „<0,2”
Stad moje zdziwienie i pytanie do Was 🙂
Dzięki za informacje i chęć pomocy.
Calkowicie rozumiem wykonczenie i brak sił. Nie mniej, trzymam kciuki za Twój sukces w przyszlosci - jak juz bedziesz gotowa 🙂
Doskonale rozumiem , też bardzo dużo przeszłam niestety;( a powiedz mi masz jeszcze blastusie ?

Doskonale rozumiem , też bardzo dużo przeszłam niestety;( a powiedz mi masz jeszcze blastusie ?

Na 10 zaplodnionych komorek dawczyni tylko ta jedna blastka sie uchowała, więc w zanadrzu nie mam nic :) oprocz tego co jest podany…
Takze jak to nie wypali, to zmieniamy dawczynie i kolejna proba w styczniu dopiero. Na transport czeka się miesiac :( jada z Czech…

Na 10 zaplodnionych komorek dawczyni tylko ta jedna blastka sie uchowała, więc w zanadrzu nie mam nic :) oprocz tego co jest podany…
Takze jak to nie wypali, to zmieniamy dawczynie i kolejna proba w styczniu dopiero. Na transport czeka się miesiac :( jada z Czech…
A powtórzyłaś betę? Niesamowite , jestem pełna podziwu dla Ciebie, trzymam kciuki aby następne próby były owocne , buziaki ♡

A powtórzyłaś betę? Niesamowite , jestem pełna podziwu dla Ciebie, trzymam kciuki aby następne próby były owocne , buziaki ♡
Wynik 1,7 mam z wczoraj a jutro nie mam jak zrobic bety :( wiec dzisiaj zaopatrzylam sie w testy, moze cos sie pokaze jutro na nim… dopiero w piatek moge zrobic bete… na razie chce sprawdzic czy sie udalo a przyrostem (jak cos) bede martwic sie pozniej ;)

reklama
Do góry