reklama
Rozwiązanie
Ja widzę cień drugiej kreski bardzi jasna ale jest może dlatego że test mniej czuły
Patrycja35
Fanka BB :)
No co Ty kreska u Hani jest ja widzeRadzi, lepiej zrobić betę i mieć pewność, ja jakiś cień cienia widzę, ale nie wiem, czy to nie jest właśnie pasek kontrolny...
Hania, u Ciebie nic nie widać...
reklama
Aga1402
TakBetę mozna robic o kazdej godzinie prawda?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Betę mozna robic o kazdej godzinie prawda?
Tak, nawet w nocy, nie musisz być na czczo, po prostu idziesz i już
No co Ty kreska u Hani jest ja widze
Ja baaaaaaardzo rzadko widzę cienie cieni
Patrycja35
Nooo to właśnie zależy...ale dobrze sama wiesz ja ta druga kredka cieszy oczywiscie jezeli siw na to czekaTak, nawet w nocy, nie musisz być na czczo, po prostu idziesz i już
Czyli jesli rzadko widzisz to cud ze u mnie widziszTak, nawet w nocy, nie musisz być na czczo, po prostu idziesz i już
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nooo to właśnie zależy...ale dobrze sama wiesz ja ta druga kredka cieszy oczywiscie jezeli siw na to czeka
Nie no, jasne, ale ja po prostu podchodzę bardziej logicznie do tych spraw, zamiast rozkręcać testy, oglądać pod żarówką, albo robić negatywy zdjęcia, wolałam iść na betę i wiedzieć, na czym stoję
Poza tym już nie raz były sytuacje, że niby cień cienia było widać, a ciąży nie było i wielkie rozczarowanie
W sumie masz racje, trzeba podejść do tego realistycznie u mnie pierwszy raz z tego typu sprawamiNie no, jasne, ale ja po prostu podchodzę bardziej logicznie do tych spraw, zamiast rozkręcać testy, oglądać pod żarówką, albo robić negatywy zdjęcia, wolałam iść na betę i wiedzieć, na czym stoję
Poza tym już nie raz były sytuacje, że niby cień cienia było widać, a ciąży nie było i wielkie rozczarowanie
Mythopoeia
Widać kreski, miałam takie same. Jak widać cokolwiek to kreska jest, jakby nie bylo to nie widać zupełnie nic chociażbyś patrzyła przez lupę
reklama
Beta odebrana, w ktore widełki to wpasowuje sie?Nie no, jasne, ale ja po prostu podchodzę bardziej logicznie do tych spraw, zamiast rozkręcać testy, oglądać pod żarówką, albo robić negatywy zdjęcia, wolałam iść na betę i wiedzieć, na czym stoję