Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam? Byłaś na becie?Trzymam kciuki kochana
Oki to w pon beta obym się nie rozczarowałaJest kreseczke! Nie trać kasy na testy już lepiej zrobić bete
Zrobiłam dzisiaj kolejny test tylko o czułości 25Oki to w pon beta obym się nie rozczarowała
Super, ja się zastanawiam czy zrobić ale mam jeszcze parę dni do terminu miesiączki.. Ale czuję
Mnie też kusilo ale nic nie pokazywało i tylko się zalamywalam.. a w dniu miesiączki of razu dwie kreseczkiSuper, ja się zastanawiam czy zrobić ale mam jeszcze parę dni do terminu miesiączki.. Ale czuję takie ciągnięcie w dole brzucha.. Tak mnie kusi żeby sprawdzić..
Trzymam kciuki kochanaTo lepiej jeszcze poczekam.. Mam nadzieję że będą też dwie ))
Trzymaj trzymaj, na pewno się przyda )Trzymam kciuki kochana