asia.joanna
Fanka BB :)
Nie zrobiłam ani jednego testu ciążowegoA testy robiłaś w dniu miesiączki ? Były wyraźne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zrobiłam ani jednego testu ciążowegoA testy robiłaś w dniu miesiączki ? Były wyraźne ?
gratulujęJa dzisiaj zrobiłam test. Jak myślicie czy mogę to weryfikować jako pozytywny?
Zdecydowanie takJa dzisiaj zrobiłam test. Jak myślicie czy mogę to weryfikować jako pozytywny?
Miałaś jeden stosunek w tym cyklu ?Ja zrobiłam test 8 dni po stosunku i wyszedl pozytywny 25.12 stosunek i owulacja, a 2 stycznia mialam leciutka kreskę na teście bety niestety nie mogę u siebie sprawdzic
jeszcze 19 grudnia, ale pik i pozytywne testy owulacyjne mialam dopiero 23 grudnia okolo 16 (w okolicy owulacji mierze co okolo 4h )Miałaś jeden stosunek w tym cyklu ?
A ostatnia miesiączka kiedy ? Czyli pierwsze zbliżenie w cyklu od 19 grudnia ?jeszcze 19 grudnia, ale pik i pozytywne testy owulacyjne mialam dopiero 23 grudnia okolo 16 (w okolicy owulacji mierze co okolo 4h )