Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
reklama
D
Deleted member 182168
Gość
Czy wtedy moglo dojsc do zaplodnienia ale sie nie zagniezdzilo??
Jest raka szansa albo Samoistne poronienie. Najlepiej jak poczekasz i zrobisz bete bo to najlepsze rozwiązanie
D
Deleted member 182168
Gość
Ale dopiero w czwaetek dziekuje Ewelina 2000 :-) :-*
Nie ma sprawy i powodzenia
D
Deleted member 182168
Gość
Dziekuje za mile slowa Ewelona2000 dam znac jak tylko zrobie betę trzymajcie kciuki! 6
Oby @ nie przyszła a neta była ponad 5. Powodzenia
reklama
Dziewczyny czytalam na jednym z forum ze robiy sobie dziewczyny test ze soda i z proszkiem do poeczenia co sie okazuje ze jezeli sa w ciazy to im sie pini po dodaniu do moczu proszku badz sody a jezeli nie sa w ciazy to jest brak ciazy z ciekawosci zrobilam test z proszkoem do pieczenia mnie rowniez sie pienilo az nadto czyli czekam za beta i wynikiem mam nadzieje ze to nie mity tylko prawda z tym prosziem i soda i ze jestem w ciazy