DarkAsterR
Fanka BB :)
Brak szacunku?! a to niby ma byc jego przyklad tak ? A wiec czy sobie zadam pytanie czy nie, to tylko i wylacznie moja sprawa, a smianie sie z osoby ktora szuka sensowniej odpowiedzi na swoj problem to jest to raczej smutne. Moze i to jest jeden i ten sam temat, ale jak juz powyzej pisalam to moja sprawa. Jedna czy dwie Panie nagle zaczely mnie „atakowac“ bo im sie cos nie spodobalo i to jest ten SZACUNEK?!?! jezeli komus moje pytanie sie nie podoba albo poczuj sie przez to w jakis sposob obrazony to nie o to mi chodzilo. A myslec sobie ze szukam jakies odpowiedzi ktora mi pasuje to chyba nie na tym polega ten Forum? Bo bym sobie je sama odpowiedziala i sie jej trzymala.
Zadajesz pytania na publicznym forum. Twoja sprawa je zadawać, moja to komentować. Nie podobają ci się odpowiedzi? Twój problem nie mój.
Twoje pytania świadczą o obsesyjnym myśleniu na jeden temat. Obsesje nie leczone maja tendencje do pogłębiania się. To nie jest obrażanie, to jest stwierdzenie faktu.
Odsylam tez do słownika ortograficznego bo pisownia slow „lettkie” i „goronco” jest błędna.