Ewelina.Be
Fanka BB :)
Ten forum, pamiętajTy możesz zadawać to samo pytanie. A my możemy komentować. Tak działa forum![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten forum, pamiętajTy możesz zadawać to samo pytanie. A my możemy komentować. Tak działa forum![]()
A gdzie tu tu wiszisz brak kultury? Ktoś cię wyzwał?I super, ale chyba troche kultury mozna mniec prawda?![]()
Brak kultury, bo nie dałaś takiej odpowiedzi jakiej oczekiwałaA gdzie tu tu wiszisz brak kultury? Ktoś cię wyzwał?
Obrazajac czlowieka ze jest chory psychicznie bo zadal dwa razy takie same pytanie? To.. tak.. moim zdaniem to brak kultury.A gdzie tu tu wiszisz brak kultury? Ktoś cię wyzwał?
Juz odpowiedzialamI nadal nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Jaki jest sens zadawania tego samego pytania po raz drugi...
A skad chcesz niby wiedziec jaka to „ta“ odpowiec ma byc ?Brak kultury, bo nie dałaś takiej odpowiedzi jakiej oczekiwała
Wiesz co, nie ci chcesz. Ale to nie jest normalne.Obrazajac czlowieka ze jest chory psychicznie bo zadal dwa razy takie same pytanie? To.. tak.. moim zdaniem to brak kultury.
Nie. Odesłałaś mnie do swojej wypowiedzi, ale nie napisałaś do którejJuz odpowiedzialam
Moim zdaniem tez jest to nie normalne.Wiesz co, nie ci chcesz. Ale to nie jest normalne.
Nie. Odesłałaś mnie do swojej wypowiedzi, ale nie napisałaś do której
Nadal nie widzę w tym sensu, a ty nie odpowadasz. Po co drugi taki sam wątek? Więc nie, nie jest to normalne.Moim zdaniem tez jest to nie normalne.