Witam , czy 30 dni pod stosunku wynik testu z rannego moczu jest pewny ? Czy któreś z was zdarzyło się że po takim czasie wyszedł negatyw. A jednak u ginekologa pokazało co innego? Jutro mam gina trochę się obawiam miałam spóźniona miesiączkę o 12dni i wystąpiło tylko 3 dniowe krwawienie
reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Wszystko zależy kiedy masz owulację, od niej 10-14 dni powinien wyjść test.Witam , czy 30 dni pod stosunku wynik testu z rannego moczu jest pewny ? Czy któreś z was zdarzyło się że po takim czasie wyszedł negatyw. A jednak u ginekologa pokazało co innego? Jutro mam gina trochę się obawiam miałam spóźniona miesiączkę o 12dni i wystąpiło tylko 3 dniowe krwawienie
Do póki beta nie będzie około 1000 to gin nic nie zobaczy.
Madzia86G
30 dni po stosunku test powinien coś pokazać.
Jeśli nic nie pokazuje to i raczej nic nie ma.
Natomiast u gina i tak raczej nic nie pokaże. Gdyby oczywiście coś było, bo u gina znowu 30dni może być za wcześnie.
Natomiast 3dniowe krwawienie mogło być okresem, skąpym i krótkim ale jednak.
Jeśli nic nie pokazuje to i raczej nic nie ma.
Natomiast u gina i tak raczej nic nie pokaże. Gdyby oczywiście coś było, bo u gina znowu 30dni może być za wcześnie.
Natomiast 3dniowe krwawienie mogło być okresem, skąpym i krótkim ale jednak.
Pod warunkiem, że to był ostatni stosunek przed wykonaniem testuTest jest w 100% wiarygodny już 21 dni po stosunku.

ByłPod warunkiem, że to był ostatni stosunek przed wykonaniem testu![]()
Lady Loka
To 3dniowe krwawienie to prawdopodobnie był okres.Witam , czy 30 dni pod stosunku wynik testu z rannego moczu jest pewny ? Czy któreś z was zdarzyło się że po takim czasie wyszedł negatyw. A jednak u ginekologa pokazało co innego? Jutro mam gina trochę się obawiam miałam spóźniona miesiączkę o 12dni i wystąpiło tylko 3 dniowe krwawienie
Robiłaś jakiś test wcześniej? Po takim czasie nie ma szans na negatyw, jeżeli jest ciąża.
Gina masz, bo obstawiasz ciążę?
93kora
Stres, zmiana klimatu, zmiany diety , baa nawet zmiana otoczenia np praca ma wpływ na kobiecy cykl. Nie jesteś w ciążyWitam , czy 30 dni pod stosunku wynik testu z rannego moczu jest pewny ? Czy któreś z was zdarzyło się że po takim czasie wyszedł negatyw. A jednak u ginekologa pokazało co innego? Jutro mam gina trochę się obawiam miałam spóźniona miesiączkę o 12dni i wystąpiło tylko 3 dniowe krwawienie
reklama
Robiłam betę też 23go i <2.30 gina mam bo miesiączka się spóźniła i chce sprawdzić czy tam wszystko ok .To 3dniowe krwawienie to prawdopodobnie był okres.
Robiłaś jakiś test wcześniej? Po takim czasie nie ma szans na negatyw, jeżeli jest ciąża.
Gina masz, bo obstawiasz ciążę?
reklama