Hej, zrobiłam test owulacyjny w 3 dniu cyklu. Zrobiłam dwa testy po pierwszym minęły 2/3 godziny i zrobiłam drugi na którym wyszły identycznie. Moje pytanie brzmi czy możliwa jest owulacja podczas miesiączki? Ponieważ mam ja i zrobiłam testy z ciekawości i się zdziwiłam. Czy to może sfałszowany wynik przez miesiączkę?
reklama
paola121214
Fanka BB :)
Masz miesiączkę. Wykonaj bete I progesteron bo w ciąży są plamienia a nie miesiączka.
Właśnie póki nie zrobiłam testu nie wiedziałam że to nie miesiączka. Dlatego tak to nazwałam. Jutro będę robić badanie z krwiMasz miesiączkę. Wykonaj bete I progesteron bo w ciąży są plamienia a nie miesiączka.
paola121214
Mogłaś normalnie dostać miesiączkę i beta już spada.
Rzecz w tym, że wcześniej test negatywny, chociaż by dziś kilka godzin przed wykonaniem tego gdzie wyszła blada kreska. I już nie plamię ani nic, więc nie wiem. Zobaczę jutroMogłaś normalnie dostać miesiączkę i beta już spada.
paola121214
W pierwszym poście piszesz że miesisczka .
Więc najpewniej vos jest nie tak.
Zbadaj bete I progesteron
Bo jak inaczej miałam nazwać skoro nie wiedziałam ze test może wyjsc pozytywny, i ze skończy się tak szybko. Zreszta dziś po wynikach dam znaćW pierwszym poście piszesz że miesisczka .
reklama
paola121214
Tez miałam sytuację że test pozytywny i okres zaraz.Bo jak inaczej miałam nazwać skoro nie wiedziałam ze test może wyjsc pozytywny, i ze skończy się tak szybko. Zreszta dziś po wynikach dam znaćmiłego dnia <3
Poczekaj na wyniki wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz