Niestety tym razem też się nam nie udałodaj znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety tym razem też się nam nie udałodaj znać
przykro mi, nie wiem z czym.sie zmagasz czy macie zrobione badania itpNiestety tym razem też się nam nie udało
Badania zrobione wszystko niby ok, ale teraz szukam innego ginekologa bo mój twierdzi że niepotrzebnie przychodzę bo jeszcze rok o dziecko się nie staramy i nie ma czym się martwić. Może faktycznie za bardzo chce i dlatego nie wychodzi.przykro mi, nie wiem z czym.sie zmagasz czy macie zrobione badania itp
Jednak nam.udalo się w cyklu z monitoringiem cyklu... Okazało się przy okazji, że po 1 aplikacja pokazuje mi od lat owulacje wcześniej niż mam ją w rzeczywistości, 2 upewniłam się, że w ogóle owulacje mam, 3 wiedziałam kiedy dokładnie pękł pęcherzyk i przy okazji okazało sie że testy owulacyjne pokazywały mi owulacje już na 2 dni przed...
Może warto pomyśleć o monitoringu w kolejnym cyklu?
jasne, dawaj na priv!Badania zrobione wszystko niby ok, ale teraz szukam innego ginekologa bo mój twierdzi że niepotrzebnie przychodzę bo jeszcze rok o dziecko się nie staramy i nie ma czym się martwić. Może faktycznie za bardzo chce i dlatego nie wychodzi.
Mogę napisać na priv?
usłyszysz tu od mnóstwa dziewczyn że nie... bo test owulacyjny jest od owulacji a ciążowy od ciąży i oczywiście mają rację.Hej wiem że temat już jest,a to mój test owulacyjny w 30 dniu cyklu,cykle ok 35 dniowe czy faktycznie owulki wykrywają wczesna ciążę?
Jestem 12 dni po owulacji za 4 dni powinna przyjść @ ale kiedyś już też robiłam test owulacyjny przed miesiaczka i nigdy nie wyszedl taki pozytyw . O dwóch owulacjach też już słyszałam że tak bywa.usłyszysz tu od mnóstwa dziewczyn że nie... bo test owulacyjny jest od owulacji a ciążowy od ciąży i oczywiście mają rację.
Natomiast mi owulacyjny test pokazał 2 kreski przed ciążowym... ale pamiętaj też, że możesz mieć drugą owulacje w cyklu.
Ile to dni po owulacji?
W każdym razie... trzymam.kciuki
Dziękujęusłyszysz tu od mnóstwa dziewczyn że nie... bo test owulacyjny jest od owulacji a ciążowy od ciąży i oczywiście mają rację.
Natomiast mi owulacyjny test pokazał 2 kreski przed ciążowym... ale pamiętaj też, że możesz mieć drugą owulacje w cyklu.
Ile to dni po owulacji?
W każdym razie... trzymam.kciuki
no.nic pozostaje zaczekać chwile i testować rano ciążowymi o wysokiej czułości...Jestem 12 dni po owulacji za 4 dni powinna przyjść @ ale kiedyś już też robiłam test owulacyjny przed miesiaczka i nigdy nie wyszedl taki pozytyw . O dwóch owulacjach też już słyszałam że tak bywa.