poczekaj do jutra, ja 2 raz miałam plamienie implantacyjne (stąd od razu wiedziałam, że coś może być na rzeczy) i jak dzień po rozpoczęciu plamienia (plamienie 2 dniowe) zarobiłam test z porannego moczu, to wyszedł cień. Poszłam na betę i 17a jak radzisz zrobić dziś Test ciążowy czy jutro z rana?
reklama
*w tej ciąży beta 24.8, w poprzedniej dzień po plamieniu 17poczekaj do jutra, ja 2 raz miałam plamienie implantacyjne (stąd od razu wiedziałam, że coś może być na rzeczy) i jak dzień po rozpoczęciu plamienia (plamienie 2 dniowe) zarobiłam test z porannego moczu, to wyszedł cień. Poszłam na betę i 17
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
To poczekam do jutra z testem i jeżeli coś wyjdzie to śmigam na betę
MartaMarkry
Fanka BB :)
jutro z rana.a jak radzisz zrobić dziś Test ciążowy czy jutro z rana?
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
dziękuję za odpowiedźjutro z rana.
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
myślisz że to plamienie implantacyjne? 2 dni powinno trwać? Dziwnie pobolewa mnie podbrzusze jakieś kucie albo ciągnięcie, do tego mam te dziwne odruchy wymiotne , nie wiem może sobie coś wkręcampoczekaj do jutra, ja 2 raz miałam plamienie implantacyjne (stąd od razu wiedziałam, że coś może być na rzeczy) i jak dzień po rozpoczęciu plamienia (plamienie 2 dniowe) zarobiłam test z porannego moczu, to wyszedł cień. Poszłam na betę i 17
spokojnie, postaraj się nie nakręcać, to może być wszystko (ja akurat plamienia miałam w kolorze kawa z mlekiem). Co do długości, to od kilku godzin do 3 dni. U mnie oba razy to było tak, że to plamienie raz było na papierze raz nie. I co istotne, nie wyglądało aby się miało rozkręcić. Jak mam plamienie przed okresem, to jest ono bardziej ciągle i po 6-12 godzinach przechodzi w typowy okresmyślisz że to plamienie implantacyjne? 2 dni powinno trwać? Dziwnie pobolewa mnie podbrzusze jakieś kucie albo ciągnięcie, do tego mam te dziwne odruchy wymiotne , nie wiem może sobie coś wkręcam
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
No dobrze dziękuję, staram się nie nakręcać bo z własnego doświadczenia wiem że może to być wszystko. Jednak będę tej pozytywnej myśli
reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
i jak test?No dobrze dziękuję, staram się nie nakręcać bo z własnego doświadczenia wiem że może to być wszystko. Jednak będę tej pozytywnej myśli