reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test HCG BETA 0,1 mIU/ml

gosiak080284

Aktywna w BB
Witam
Mam pytanie. Nie dostałam ostatnio krwawienia podczas 7 dniowej przerwy. Raz w tygodniu zapomniałam wziąść tabletki wcześniej ale nie mineło 12 godzin opóźnienia tak więc wziełam zapomnianą tabletkę i potem kolejną. Przed 7 dniową przerwą kochałam się z mężem, i nie dostałam krwawienia w ciągu 7 dniu, więc zrobiłam test ciążowy i rozpoczełam kolejne opakowanie. Mineło do stosunku 14 dni robiłam sporo testów i dziś również zrobiłam test beta i wynik wyszedł
0,1mIU/ml
Co on oznacza? Jest poniżej tak więc chyba nie jestem w ciąży ?! Czy po 14 dniach mogę wierzyć temu wynikowi ??
Bardzo proszę o wasze zdanie.

reklama
W sumie to mozesz wierzyć ale ja robiłam bete w tym cylku ok 2 dni po spodziewanej @i była taka jak Twoja, a po kolejnych 12 dniach była juz 188 ;-) testy z moczu wszystkie negatywne (aż 8!!!)

Hm myślisz że mogę być w ciąży ? Krwawienie powinno wystąpić od 19.09. do 25 09. test wykonała wczoraj tak więc już 9 dni po okresie.

Gosia jeśli doszło do zapłodnienia w okresie kiedy krwawienie powinno wystąpić ( a nie wystąpiło ) to test może jeszcze być ujemny ! Ja poczekałabym 4 dni i zrobiła ponownie betę ... jeśli nadal wynik będzie poniżej 3 - czyli do zapłodnienia nie doszło !

Do góry