reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test facelle

Cześć! Co sądzicie o tym? Zdarzały wam się fałszywie dodatnie testy facelle, przebijające te kreskę fabryczną? Test z dziś rana, tj. 25 dc, 11 dpo, 4 dni przed terminem planowanej miesiączki. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie :)
Hej. Jest bardzo blada kreska, ale ciężko stwierdzić jaki ma kolor. Jeśli jest różowa (a tak mi się wydaje) to raczej pozytyw. Jeśli szara, to niestety kreska fabryczna.

reklama
Cześć! Co sądzicie o tym? Zdarzały wam się fałszywie dodatnie testy facelle, przebijające te kreskę fabryczną? Test z dziś rana, tj. 25 dc, 11 dpo, 4 dni przed terminem planowanej miesiączki. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie :)
hej i co sie okazało? Jestem w podobnej sytuacji mój test taki

Załączniki

• IMG_5782.jpeg
    IMG_5782.jpeg
    80,6 KB · Wyświetleń: 368
jasne rozumiem, dziekuje i wysyłam dużo miłości i wsparcia❤️
Dzięki! ❤️ i wzajemnie! Ja pierwsza ciąża wzorowo. A druga w pierwszym podejściu po 4 latach od razu zakończona fiaskiem. Ale nie poddajemy się :) A Tobie życzę dwóch kresek i zdrowej ciąży ❤️ te testy facelle „ponoc” lubią przebijać 2 kreskę fabryczną, ale u mnie dość szybko wykryły stężenie hcg więc nie ma reguły :) zrób za parę dni powtórny i też innej firmy :)

Dzięki! ❤️ i wzajemnie! Ja pierwsza ciąża wzorowo. A druga w pierwszym podejściu po 4 latach od razu zakończona fiaskiem. Ale nie poddajemy się :) A Tobie życzę dwóch kresek i zdrowej ciąży ❤️ te testy facelle „ponoc” lubią przebijać 2 kreskę fabryczną, ale u mnie dość szybko wykryły stężenie hcg więc nie ma reguły :) zrób za parę dni powtórny i też innej firmy :)
Dziękuje❤️❤️ powtórze po weekendzie i dam znac!

Do góry