reklama
Rozwiązanie
Będzie będzie trzymam kciukiDzisiaj mamy już 9tyg+4
Serduszko widziałam w 6tyg+3
Kolejna wizyta za 6 dni, mam nadzieję, że wszystko jest i będzie dobrze
reklama
Carenik
Fanka BB :)
No i pieknie. Bedzie różowa dupka za kilka miesiecydruga beta 71,11 mIU/ml (195.8%)
U
użytkownik an
Gość
Super ! Gratuluję !druga beta 71,11 mIU/ml (195.8%)
Anusiak1990
Gratuluję. Spokojnych 9 miesięcy
Charlotte21
Też tak miałam po pozytywnym teście. Przepłakałam całą noc, bo myślałam, że okres przyjdzie. Na razie nie przyszedł i tego się też trzymaj. Trzymam kciuki. Bierzesz duphaston więc trzeba czekać.Boli mnie troszkę brzuch, to raczej takie skurcze, czasem kłucie. Czy to jest normalne? Nie powiem - zaczynam się martwić, nie mam pojęcia jak powinnam się czuć w ciąży.
Gratuluje :*
Carenik
Tak. Macica sie rozciaga.Boli mnie troszkę brzuch, to raczej takie skurcze, czasem kłucie. Czy to jest normalne? Nie powiem - zaczynam się martwić, nie mam pojęcia jak powinnam się czuć w ciąży.
Charlotte21
Pewnie jak to każdy ginekolog powie, aby przyjść jak beta przekroczy 1500 lub około 6 tc, wtedy można już zobaczyć małego Ja byłam w 5 tc i było widać tylko pęcherzyk, a na początku 7 już widziałam zarodek i usłyszałam serduszko.Kiedy mogę zaplanować pierwszą wizytę u ginekologa?
reklama
Zapisałam się na 6 tydzień (+3 dni), chyba trochę za wcześnie, ale akurat mamy wtedy wolne z mężem.Pewnie jak to każdy ginekolog powie, aby przyjść jak beta przekroczy 1500 lub około 6 tc, wtedy można już zobaczyć małego Ja byłam w 5 tc i było widać tylko pęcherzyk, a na początku 7 już widziałam zarodek i usłyszałam serduszko.