reklama
Stokrotka2021
Fanka BB :)
Tu nic nie widać...jakby zalany?Czy ja już wariuje czy jednak coś widać?
wiem ale poczekam do niedzieli bo wtedy mam dostać miesiączkę mam nadzieję że jej nie dostaneTen test jest zalany.
Musisz powtórzyć.
tak zalany, a leżał 10 minut no nic trzeba czekać a czekanie jest najgorszeWidac ze test jest zalany ,albo leżał dlugo , do niedzieli dużo czasu wiec spokojnie
Fado123
Wiem ,bo starałam się 2 lata o dziecko , więc domyśl się ile testów zrobila ,ale nie bawiłam się w testy przed @ ,ani nie wyciągam z kosza ,czekam 5 minut i tyle , jak jest ciąża to wyjdzie od razutak zalany, a leżał 10 minut no nic trzeba czekać a czekanie jest najgorsze
ja właśnie poroniłam na początku marca tego roku, robiłam badania wszystko jest w porządku, mam córeczkę bedzie miała w lipcu 2 latka. Trzeba czekaćWiem ,bo starałam się 2 lata o dziecko , więc domyśl się ile testów zrobila ,ale nie bawiłam się w testy przed @ ,ani nie wyciągam z kosza ,czekam 5 minut i tyle , jak jest ciąża to wyjdzie od razu
Fado123
Ja poronilam 2 razy ,tez mam córeczkę we wrześniu 2 latkaja właśnie poroniłam na początku marca tego roku, robiłam badania wszystko jest w porządku, mam córeczkę bedzie miała w lipcu 2 latka. Trzeba czekać
reklama
Ja też poronilam w marcu (pierwsza ciąża), miesiączkę dostałam dokładnie po 4 tygodniach od poronienia, a teraz już 32 dc i test nadal negatywny (dodam że cykle zazwyczaj 28-30 dni). Chyba że po tym poronieniu cykle są kompletnie rozrefulowane i nie ma żadnej reguły co do tego...