reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciAzowy

reklama
Gratuluję! I zapraszam zna lutoweczki!

34bwcsqvxs7xh9od.png

Ja nie wiem ... to zależy jeden gin wypisuje jak tylko pęcherzyk zobaczy inny dopiero po serduszku.
Idź moze do swojego rodzinnego powiedz jaka jest sytuacja i niech wystawi na 3 tyg do wizyty bo wtedy juz na pewno serduchu będzie

reklama
Ja nie wiem ... to zależy jeden gin wypisuje jak tylko pęcherzyk zobaczy inny dopiero po serduszku.
Idź moze do swojego rodzinnego powiedz jaka jest sytuacja i niech wystawi na 3 tyg do wizyty bo wtedy juz na pewno serduchu będzie

Dokładnie ! Ja walczyłam 5 tyg aż jakikolwiek ginekolog wystawił mi L4 ( bo niby od 10 tyg). Poszłam do rodzinnego i nie było problemu. Tylko musisz się liczyć że jak nie ma serducha jeszcze to będzie 80% płatne. U mnie na cokolwiek innego tylko nie na ciążę . Trzymaj się !

Do góry