reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
A na jakiej podstawie uznałabyś go za pozytywny?Ciekawi mnie czy ten test można uznać za pozytywny, czy nie. Co uważacie ?
Proszę byście mnie nie krytykowały. Pozdrawiam wszystkie Panie
Widzę drugą delikatną kreskę lecz może to być kreska fabrycznaA na jakiej podstawie uznałabyś go za pozytywny?
Lady Loka
Na zdjęciu jest bielutko.Widzę drugą delikatną kreskę lecz może to być kreska fabryczna
bleucoco
Niestety nie ma nawet ducha cienia, test jest negatywny.Ciekawi mnie czy ten test można uznać za pozytywny, czy nie. Co uważacie ?
Proszę byście mnie nie krytykowały. Pozdrawiam wszystkie Panie
Hejka miło przeczytać, ze ktoś jeszcze widzi to co ja. Już myślałam, ze wzrok mi wysiada. Aktualnie jestem 3 tygodnie po planowym terminie @. Okresu ani widu ani słychu. Miałam tez sporo stresów w tym miesiącu. Ciężko mi powiedzieć czy miałam i kiedy owulacje. Moje cykle wynoszą ok 38 dni. W czwartek mam umówionego ginekologa, wiec się wyjaśni. Ps z partnerem zabezpieczamy się jedynie stosunkiem przerywanymteż widzę ten cień cienia... ale to za mało, by robić sobie nadzieję...
a jaki etap cyklu masz? ile po owulacji lub przed okresem?
reklama
Hejka miło przeczytać, ze ktoś jeszcze widzi to co ja. Już myślałam, ze wzrok mi wysiada. Aktualnie jestem 3 tygodnie po planowym terminie @. Okresu ani widu ani słychu. Miałam tez sporo stresów w tym miesiącu. Ciężko mi powiedzieć czy miałam i kiedy owulacje. Moje cykle wynoszą ok 38 dni. W czwartek mam umówionego ginekologa, wiec się wyjaśni. Ps z partnerem zabezpieczamy się jedynie stosunkiem przerywanym
3 tyg po terminiw miesiaczki to juz by bylo cos widac. Albo owulacja sie przesunela, albo masz jakies inne dolegliwosci ginekologiczne.