reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Iga120584

Zaciekawiona BB
Ciekawi mnie czy ten test można uznać za pozytywny, czy nie. Co uważacie ?
Proszę byście mnie nie krytykowały. Pozdrawiam wszystkie Panie

Załączniki

• E8770F5C-ED94-439B-8F6C-9CFAE937284E.jpeg
    E8770F5C-ED94-439B-8F6C-9CFAE937284E.jpeg
    652,5 KB · Wyświetleń: 798
reklama
też widzę ten cień cienia... ale to za mało, by robić sobie nadzieję... :(
a jaki etap cyklu masz? ile po owulacji lub przed okresem?

też widzę ten cień cienia... ale to za mało, by robić sobie nadzieję... :(
a jaki etap cyklu masz? ile po owulacji lub przed okresem?
Hejka🙂 miło przeczytać, ze ktoś jeszcze widzi to co ja. Już myślałam, ze wzrok mi wysiada. Aktualnie jestem 3 tygodnie po planowym terminie @. Okresu ani widu ani słychu. Miałam tez sporo stresów w tym miesiącu. Ciężko mi powiedzieć czy miałam i kiedy owulacje. Moje cykle wynoszą ok 38 dni. W czwartek mam umówionego ginekologa, wiec się wyjaśni. Ps z partnerem zabezpieczamy się jedynie stosunkiem przerywanym

reklama
Hejka🙂 miło przeczytać, ze ktoś jeszcze widzi to co ja. Już myślałam, ze wzrok mi wysiada. Aktualnie jestem 3 tygodnie po planowym terminie @. Okresu ani widu ani słychu. Miałam tez sporo stresów w tym miesiącu. Ciężko mi powiedzieć czy miałam i kiedy owulacje. Moje cykle wynoszą ok 38 dni. W czwartek mam umówionego ginekologa, wiec się wyjaśni. Ps z partnerem zabezpieczamy się jedynie stosunkiem przerywanym

3 tyg po terminiw miesiaczki to juz by bylo cos widac. Albo owulacja sie przesunela, albo masz jakies inne dolegliwosci ginekologiczne.

Do góry