reklama
rybka_pipka
Fanka BB :)
Test jest 100% pozytywny. Gratulacje
Sikorka91
I to jaki wyraźny! Gratuluję i spokojnej ciąży życzęCześć właśnie zrobiłam test dzis juz jest 4 dzien bez okresu czy mogę uznać to za pozytyw ?
czarna_@
Zaciekawiona BB
A te
Cześć mam 20 lat powinnam dostać w niedzielę okres,ale od piątku miałam plamienia lekko jasne różowe,do wczoraj dziś zrobiłam test z rana . Ale boli mnie brzuch na dole i piersi czy któraś z was tak miała ?
A ten test nie jest czasem zalany ? Może spróbuj zrobic drugi a jak też negatyw to obstawiam okres ale nie jestem lekarzem
rybka_pipka
Dałaś za dużo kropelek i test jest zalany :/ Musisz zrobić nowy, bo ten jest niewiarygodnyCześć mam 20 lat powinnam dostać w niedzielę okres,ale od piątku miałam plamienia lekko jasne różowe,do wczoraj dziś zrobiłam test z rana . Ale boli mnie brzuch na dole i piersi czy któraś z was tak miała ?
Zobacz załącznik 1604966
NiebieskookaEM
Zalany :/Cześć mam 20 lat powinnam dostać w niedzielę okres,ale od piątku miałam plamienia lekko jasne różowe,do wczoraj dziś zrobiłam test z rana . Ale boli mnie brzuch na dole i piersi czy któraś z was tak miała ?
Zobacz załącznik 1604966
reklama
Pozytywny napewno gratulujęCześć właśnie zrobiłam test dzis juz jest 4 dzien bez okresu czy mogę uznać to za pozytyw ?