A jestem umuwiona do ginekologa 28 maja bo jest na urlopieja biorę nie neoparin a clexane. Ale to chyba jedno i to samo. To i to heparyna. Ja miałam przyjść po receptę zaraz po pozytywnym wyniku.
reklama
Carolina123
Fanka BB :)
aha no wypisała receptę zaraz po pozytywnym wyniku i od tego samego dnia zaczęłam przyjmować. Dokładnie w 4tc+0A jestem umuwiona do ginekologa 28 maja bo jest na urlopie
A bralas do tego acard albo aspiryne ?aha no wypisała receptę zaraz po pozytywnym wyniku i od tego samego dnia zaczęłam przyjmować. Dokładnie w 4tc+0
Carolina123
biorę acardA bralas do tego acard albo aspiryne ?
Carolina123
tylko zapomniałam jej zapytać czy mam dalej acard wieczorem przyjmować. Bo heparynę kazała mi aplikować o 20. Acard też biorę wieczorem, będę 4 maja na wizycie to dopytam. Na razie biorę tak jak dotychczas.biorę acard
Angiee
Bierz od razu. Ja miałam najpierw sprawdzić, czy pęcherzyk jest w macicy, bo miałam wcześniej ciążę pozamaciczną, ale w Twoim przypadku już bym zaczęła brać, skoro masz wykupione. I koniecznie na wizytę idź wcześniej, właśnie po to, żeby upewnić się, że na pewno jest pęcherzyk i ciąża się rozwija.A jestem umuwiona do ginekologa 28 maja bo jest na urlopie
GratulacjeWitam wszystkie kobietki od wczoraj mam klucie w jajniku i piersi mnie bola wiec zrobilam test ciazowy 5 dni przed miesiaczka i wyszedl taki co o tym myslicie Zobacz załącznik 1395026
Sueper, gratuluje.Juz kolejne robilam i sie potwierdzilo . Dziekuje za odpowiedzi
Ja dzis robilam test i Nie wiem czy jest wadliwy czy moze bye To cía za, druga kreska jasniutka ale tez cieniutka
Załączniki
reklama
Odrazu ci wyszla ta kreska czy po czasie ? .Sueper, gratuluje.
Ja dzis robilam test i Nie wiem czy jest wadliwy czy moze bye To cía za, druga kreska jasniutka ale tez cieniutka