reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

P

Po 48h piękne 212 , przyrost 100%
ale i tak szaleje z niepokoju, najpierw się stresowałam bo brzuch bolał, dziś z kolei że przestał 😂
Poprzednia ciaza 6 lat temu - bezczaszkowie
Po 5latach przerwy podjęliśmy kolejna próbę, kilka miesięcy bez efektu, badania i tu szok amh 0,39 w zasadzie żadnych szans na ciąże naturalna a i wątpliwe z in vitro
Jakimś cudem zupełnie niespodziewanie udało się, wiec teraz sobie wkręcam, ze to nie może się udać 🙁
We wtorek idę do lekarza
Gratulacje. Myśl pozytywnie. Przyciagamy to o czym myślimy.

reklama
Dzis powtórzyłam badania i czekam na wyniki moze sie uda ze beda jeszcze dzis a jak nie to będę musiała czekać do poniedziałku.
Ale zaczęłam dzis plamić i obawiam sie ze to jednak moze zaczynać sie @ :(

Dzis powtórzyłam badania i czekam na wyniki moze sie uda ze beda jeszcze dzis a jak nie to będę musiała czekać do poniedziałku.
Ale zaczęłam dzis plamić i obawiam sie ze to jednak moze zaczynać sie @ :(
Niestety beta spadla poniżej 1
No nic będziemy próbować następnym razem

Beta spadla poniżej 1 wczoraj tylko delikatnie plamiłam a dzis juz wogole. Co o Tym myślicie? Jutro jade odebrać wyniki bo wczoraj tylko wyjątkowo babeczka z laboratorium podala mi wynik przez telefon wiec moze sie pomyliła? Zastanawiam sie tez nad powtórzeniem bety jutro bo w tym punkcie pobrań miały taki haos ze moze pomyliły fiolki

Beta spadla poniżej 1 wczoraj tylko delikatnie plamiłam a dzis juz wogole. Co o Tym myślicie? Jutro jade odebrać wyniki bo wczoraj tylko wyjątkowo babeczka z laboratorium podala mi wynik przez telefon wiec moze sie pomyliła? Zastanawiam sie tez nad powtórzeniem bety jutro bo w tym punkcie pobrań miały taki haos ze moze pomyliły fiolki
Pierwszą betę miałaś ujemną (nie wskazywała ciąży), druga to samo. Więc myślę, że ciąży nie ma [emoji2370] skoro masz plamienia to pewnie okres się rozkręci.
Edit. Doczytałam, że miałaś betę 13 później, obawiam się, że wyłapałaś biochema

Do góry