reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

Groszek dawaj znać jak przebieg sytuacji 😊 ja jestem w bardzo podobnej sytuacji, miałam @ 28.7 a od 15.8 mam sporo objawów ciąży, również tego dnia miałam bolesne skurcze w dole brzucha. Test dziś negatywny ale to jeszcze tydzień do planowanej @, poczekam parę dni i zrobię test bardziej czuły 😊
Jak test negatywny to nie masz objawów ciąży 🙆

reklama
Ja na początku tez miałam bardzo bladziutka kreskę na teście (zdj.1) robilam go 3 dni przed planowana miesiączka za dwa dni juz bardziej wyrazna (2zdj.)a po 3 dniach juz 2 grube wyraźne krechy. Po 5 dniach od wykonania pierwszego testu beta wynosiła 1143.62 potwierdzone w ten sam dzień wizyta u lekarza ze to juz 6tc😄
Trzymam kciuki za was dziewczyny zeby sie udało ☺

Będę trzymać kciuki za Ciebie 💜
Generalnie zrobiłam pierwszy test tydzień przed miesiączka i jest jasna kreska , następnego dnia zrobiłam kolejny test lekko mocniejsza już kreska . Teraz czekam do dnia okresu ,23 powinnam dostać , wtedy zrobię kolejny test. Do lekarza idę 30 sierpnia wiec zobaczymy . Kilka dni przed zrobieniem 1 testu pobolewal mnie brzuch jak na okres , od wczoraj zauważyłam mocniejsze szczypanie sutków , piersi lekko powiększone i senność . Jedynie senność u mnie jest prognozującą ciąże , ponieważ przy 1 ciąży tez ciagle spalałam ☺️ , reszta to różnie może być objaw na okres . Jednak liczę ze się uda i będzie dziecko . 🧸 na chwile obecna zażywam kwas foliowy i czekam 🙏

Będę trzymać kciuki za Ciebie 💜
Generalnie zrobiłam pierwszy test tydzień przed miesiączka i jest jasna kreska , następnego dnia zrobiłam kolejny test lekko mocniejsza już kreska . Teraz czekam do dnia okresu ,23 powinnam dostać , wtedy zrobię kolejny test. Do lekarza idę 30 sierpnia wiec zobaczymy . Kilka dni przed zrobieniem 1 testu pobolewal mnie brzuch jak na okres , od wczoraj zauważyłam mocniejsze szczypanie sutków , piersi lekko powiększone i senność . Jedynie senność u mnie jest prognozującą ciąże , ponieważ przy 1 ciąży tez ciagle spalałam ☺️ , reszta to różnie może być objaw na okres . Jednak liczę ze się uda i będzie dziecko . 🧸 na chwile obecna zażywam kwas foliowy i czekam 🙏
No i jak tam u lakerza?

No i jak tam u lakerza?
Witaj😊
Ciaza potwierdzona , jednakże 4 tydzień życia zarodka , a 5 tc ciąży wiec czekam na następna wizytę ,mam nadzieje ze usłyszę bicie serduszka .w 1 ciąży usłyszałam w 6tc . Nie ukrywam ze przy 2 ciąży, jestem jakoś bardzo niespokojna i się boje , nie wiem dlaczego . Jestem dość senna , miałam lekkie plamienia ale lekarz powiedział ze aktualnie to normalne , zarodek się zagnieżdża . W nocy spać nie mogę , chyba jest to spowodowane stresem, myśle o ciąży .

Witaj😊
Ciaza potwierdzona , jednakże 4 tydzień życia zarodka , a 5 tc ciąży wiec czekam na następna wizytę ,mam nadzieje ze usłyszę bicie serduszka .w 1 ciąży usłyszałam w 6tc . Nie ukrywam ze przy 2 ciąży, jestem jakoś bardzo niespokojna i się boje , nie wiem dlaczego . Jestem dość senna , miałam lekkie plamienia ale lekarz powiedział ze aktualnie to normalne , zarodek się zagnieżdża . W nocy spać nie mogę , chyba jest to spowodowane stresem, myśle o ciąży .
Za dużo myślisz o tym🙂

Co myślicie? 36dc to zrobiłam test . W sumie to nie jestem optymistka , straciłam już troche nadzieje (amh 0,35 i bezskuteczne starania od roku) w zasadzie to dostałam już listę badań do przygotowania do in vitro
6FE8D410-25B7-4802-A4B6-A64E506D1EB8.jpeg

reklama
Do góry