reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciazowy

To super dziewczyny, a w którym miesiącu jesteście? Czy może po? Nie mam czasu czytać postów na forum bo mam 2,5 latke w domku i pracuje póki co więc czasu 0

reklama
To super dziewczyny, a w którym miesiącu jesteście? Czy może po? Nie mam czasu czytać postów na forum bo mam 2,5 latke w domku i pracuje póki co więc czasu 0
Ja aktualnie w 9 tygodniu i 3dniu 🙂 dzisiaj miałam kolejne usg, maluch jakby tańczył salsę, a w niedzielę ruszał łapkami jak na makarenę😂

Ja aktualnie w 9 tygodniu i 3dniu 🙂 dzisiaj miałam kolejne usg, maluch jakby tańczył salsę, a w niedzielę ruszał łapkami jak na makarenę😂
Super! Ciąża to cudowny czas. A powiedzcie mi mówiłyście komuś po teście pozytywnym o ciąży? W sensie rodzinie. Ja wiem ze się czeka do wizyty i do któregoś tam tygodnia ale jak leżę plackiem bo mnie te zatoki tak złapały to wolałabym powiedzieć czego może to być powodem a nie doszukiwanie się u mnie chorób

Super! Ciąża to cudowny czas. A powiedzcie mi mówiłyście komuś po teście pozytywnym o ciąży? W sensie rodzinie. Ja wiem ze się czeka do wizyty i do któregoś tam tygodnia ale jak leżę plackiem bo mnie te zatoki tak złapały to wolałabym powiedzieć czego może to być powodem a nie doszukiwanie się u mnie chorób
Ja poronilam pierwsza ciażę w lutym, wtedy z rodziny powiedziałam tylko mamie i teraz też mama wie. Przez to, że ostatnio wylądowałam w szpitalu pod tlenem z covidem powiedziałam też bratu bo było mi ciężko. Wiedzą jeszcze moje 4 przyjaciółki. Powiedziałam tym osobom, które wiedziały o poronieniu i które zrozumiałaby sytuację, gdyby tym razem też się coś przytrafiło. A ogólnie przestanę ukrywać ciążę po teście Nifty i pierwszym usg prenatalnym.

Ba
Ja poronilam pierwsza ciażę w lutym, wtedy z rodziny powiedziałam tylko mamie i teraz też mama wie. Przez to, że ostatnio wylądowałam w szpitalu pod tlenem z covidem powiedziałam też bratu bo było mi ciężko. Wiedzą jeszcze moje 4 przyjaciółki. Powiedziałam tym osobom, które wiedziały o poronieniu i które zrozumiałaby sytuację, gdyby tym razem też się coś przytrafiło. A ogólnie przestanę ukrywać ciążę po teście Nifty i pierwszym usg prenatalnym.
Rdz9 m
Rozumiem, bardzo mi przykro 😔

IMG_20210523_101041.jpg
Witam🙂widzicie tutaj jakiś cień cienia?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nic nie widzę, ale jak ty widzisz zrob za dwa dni, powinna być mocniejsza. Ile jesteś przed/po okresie?

Do góry