reklama
Qruszon
Fanka BB :)
Robiłaś wczesniej testy kochana ?3-4 dni przed?Teraz wygląda to tak
Kittycat02
Zaciekawiona BB
W tym miesiącu nie robiłam wcale, dopiero dzisiaj. Wcześniej robiłam jak szalona 5 dni przed, 4, 2 bez sensu w tym się wkurzyłam i powiedziałam że to oleje i będzie co ma byćRobiłaś wczesniej testy kochana ?3-4 dni przed?
Qruszon
W tym miesiącu nie robiłam wcale, dopiero dzisiaj. Wcześniej robiłam jak szalona 5 dni przed, 4, 2 bez sensu w tym się wkurzyłam i powiedziałam że to oleje i będzie co ma być
Kittycat02
Zaciekawiona BB
Dziewczyny potwierdzać jeszcze drugim testem? Czy od razu do gina dzwonić jutro. Masakra mam nos cały zapchany i jakoś nie mam sił się cieszyc
Kittycat02
Zaciekawiona BB
Jakbys chciała pogadać zapraszam na priv zresztą każda z was zapraszam
Qruszon
Gratulacje kochanaJakbys chciała pogadać zapraszam na priv zresztą każda z was zapraszam
Emilcia88
Ja od razu po pozytywnym szłam na betę nie chciało mi się ciągle sikaćDziewczyny potwierdzać jeszcze drugim testem? Czy od razu do gina dzwonić jutro. Masakra mam nos cały zapchany i jakoś nie mam sił się cieszyc
Natalia9898
zrób betę żebyś miała z czym iść a widać coś dopiero koło wartości 1000-2000Dziewczyny potwierdzać jeszcze drugim testem? Czy od razu do gina dzwonić jutro. Masakra mam nos cały zapchany i jakoś nie mam sił się cieszyc
reklama