Klaudia8896
Zaciekawiona BB
To fajnie kochana ale jeszcze nie chce sie cieszyć na zapasJa też widzę druga kreseczke [emoji16]
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fajnie kochana ale jeszcze nie chce sie cieszyć na zapasJa też widzę druga kreseczke [emoji16]
Ja widzę12 dni po owulacji zrobilam test ciążowy i coś tam wyszło ale bardzo bardzo delikatnie. Co sądzicie??
Dodam że jestem 2 przed okresem.
Pewnie że widać. Jakiej czułości ? Ja dziś zrobiłam 11 dpoHej dziewczyny, od 2 miesięcy staramy się z mężem o dziecko, dziś zrobiłam test i wyszło mi jak w załączniku. Proszę o poradę , czy też widzicie 2 kreskę ?
Gratuluję, jest kreseczka !Hej dziewczyny, od 2 miesięcy staramy się z mężem o dziecko, dziś zrobiłam test i wyszło mi jak w załączniku. Proszę o poradę , czy też widzicie 2 kreskę ?
10 dpoPewnie że widać. Jakiej czułości ? Ja dziś zrobiłam 11 dpo Zobacz załącznik 1172481
Dziękuje, mam nadzieje ze to prawdaGratuluję, jest kreseczka ! ❤
Ale test super czułym czy zwykły?10 dpo
Hej dziewczyny, od 2 miesięcy staramy się z mężem o dziecko, dziś zrobiłam test i wyszło mi jak w załączniku. Proszę o poradę , czy też widzicie 2 kreskę ?