24 lutego byłam u ginekologa, stwierdził, że za kilka dni będzie owu, pęcherzyk mial 16mm. 27 lutego miałam bardzo dużo śluzu płodnego i kluly mnie jajniki. Stosunki były 24,25 i 27 lutego. Kiedy najwcześniej zrobić test, żeby był wiarygodny?
reklama
Teoretycznie powinnam jutro mieć, ale owulacja była trochę przesunięta (21dc przy 33 dniowych cyklach), to nie wiem szczerze mówiąc kiedy powinnam się jej spodziewaćPoczekaj do terminu pierwszej miesiączki po i jeżeli sie spóźni to ja zrobiłam o 3 dniach od planowanej i we wtorek powtarzam znowu
agabaj92
Fanka BB :)
Ja odstawiając antykoncepcje 8 miesięcy temu to różnie miałam okres, ale mniej więcej wiedziałam, że 2 dni może sie spóźnić i w tym miesiącu nic więc w piątek test zrobiłam druga kreska blada była, więc powtarzam go we wtorek dla pewnościTeoretycznie powinnam jutro mieć, ale owulacja była trochę przesunięta (21dc przy 33 dniowych cyklach), to nie wiem szczerze mówiąc kiedy powinnam się jej spodziewać
Trzymam kciuki, by Ci się udałoJa odstawiając antykoncepcje 8 miesięcy temu to różnie miałam okres, ale mniej więcej wiedziałam, że 2 dni może sie spóźnić i w tym miesiącu nic więc w piątek test zrobiłam druga kreska blada była, więc powtarzam go we wtorek dla pewności
agabaj92
Fanka BB :)
Dzięki, ale wszystko jest możliwe, chociaż dzisiaj zauważyłam dodatkowo tlkiwość sutków no i mase jem ostatnio znaczy dość sporo ale między posiłkami. Zobaczymy we wtorekTrzymam kciuki, by Ci się udało![]()
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jeśli nie wiesz, kiedy miałaś owulację, to poczekaj 2 tygodnie od ostatniego stosunku.
Objawami się nie sugeruj, bo jak się okaże, że nic z tego nie wyszło, to rozczarowanie będzie jeszcze bardziej bolesne.
Objawami się nie sugeruj, bo jak się okaże, że nic z tego nie wyszło, to rozczarowanie będzie jeszcze bardziej bolesne.
reklama
Ja objawów za bardzo nie mam, jedynie od tygodnia bolą mnie piersi i są twarde, ale tak może być przed miesiączką. Czyli test powinnam zrobić mniej więcej w przyszły piątek? Zastanawiam się czy powinnam zacząć brać duphaston? Lekarz przepisał mi, bo mam PCOS i ostatnio miałam bardzo długie cykle, to pierwsza owulacja od kilku miesięcy.. czy duphaston może ewentualnie pomoc?Jeśli nie wiesz, kiedy miałaś owulację, to poczekaj 2 tygodnie od ostatniego stosunku.