Witam kilka dni temu robiłam test i pewnie wyda się to śmieszne ale ja słabo bo słabo ale widzę drugą kreskę natomiast mąż mówi że coś podeszlo i że to nie jest kreska , przyjaciółką też widzi kreskę. Dodam że od 2 tygodni pobolewa mnie czasami brzuch. Okres mialam 13 wrzesnia, a owulacje mam mimo iż nie krwawie ponieważ mam pcos . Czy wy też widzicie kreskę czy to tylko moje złudzenie?
reklama
Rozwiązanie
No tak zwracam honor.To chyba Ty mnie nie zrozumiałaś. Nawet jak okresu nie ma pół roku to owulacja w końcu nadejdzie i jeżeli nie dojdzie do zapłodnienia to przyjdzie okres. Skąd pewność, że owulacja była co miesiąc? Miałaś monitoring?
Skarbulenka
Fanka BB :)
Widać bardzo bladą kreskę.Najlepiej zrób test z krwi beta hcg, aby mieć jasność czy jesteś w ciąży.
Ostatnia edycja:
Dzięki, no właśnie mieszkam w Anglii a tu nie robią w moich stronach takich badań i nie uważają ciąży do 12 tygodniaWidac bardzo bladą kreskę. Najlepiej zrób test z krwi beta hcg, aby mieć jasność czy jesteś w ciąży.
Skarbulenka
Uuu to lipa. To zrób kolejny test sikany jutro i jeśli jesteś w ciąży to na pewno wyjdzie już wyraźna druga kreska
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Również niestety nic nie widzę.
Patrycja35
Jest prawie nie widoczna
Cookie_
Moderator
Mi osobiście test nie wyszedł w dniu @ a dopiero po 2 tyg od @. Beta w dniu @ też była nijaka (<1.2) i nie wskazywała za nic na ciąże. A obecnie 30tc. Najprawdopodobniej dochodziło dopiero do zagnieżdżania zarodka, bo coś w cyklu się pokreciło.
Powtórz test za kilka dni i zrób badanie beta HCG.
Powtórz test za kilka dni i zrób badanie beta HCG.
reklama
Aga1402
No tutaj się nie zgodzę. Ja zaszłam 2 razy w ciążę nie mając wcześniej okresu po pół roku.Niemożliwe jest, że masz owulacje bez późniejszego krwawienia. Skoro okres był 13 września to kreska powinna być mocna. Ja nic nie widzę. Nawet na powiększeniu.
reklama
Aga1402
Powtórz test nawet dziś kreska powinna być wyrazniejsza.Witam kilka dni temu robiłam test i pewnie wyda się to śmieszne ale ja słabo bo słabo ale widzę drugą kreskę natomiast mąż mówi że coś podeszlo i że to nie jest kreska , przyjaciółką też widzi kreskę. Dodam że od 2 tygodni pobolewa mnie czasami brzuch. Okres mialam 13 wrzesnia, a owulacje mam mimo iż nie krwawie ponieważ mam pcos . Czy wy też widzicie kreskę czy to tylko moje złudzenie? Zobacz załącznik 1052405
Powodzenia.