reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciazowy

Cześć kochane!
Pisze do Was w takiej sprawie...
Zrobilam test ciążowy. Widoczna jest gruba jedna kreska, natomiast bardzo delikatnie ledwo ale jednak widać cień drugiej. Nie wiem co o tym myśleć? Dużo mnie kosztuje nerwów zrobienie kolejnego testów. Jak to u was było? Zdjęcie dodaje do załącznika.

Załączniki

• 20190112_162930.jpg
    20190112_162930.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 2 715
reklama
ja jak zrobiłam pierwszy test była bardzo blada w sumie prawie nie widoczna kreska i to po 10 minutach około czyli niby test nie ważny z godnie z zaleceniami producenta potem po kilku godzinach znowu zrobiłam i bylo to samo dopiero na drugi dzień rano byłam pewna ze ją widzę mimo ze dalej była bardzo blada :) więc najlepiej powtórz rano ale wiem ze to trudne :)

Kochana , ja robiąc pierwszy test też taka miałam kreche a dwa dni później dwie piękne kreski :) zrób jutro albo za dwa dni test najlepiej z rana .

reklama
reklama
Do góry