reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

kkert224

Zaangażowana w BB
Witam, założyłam ten temat, aby troszkę więcej się dowiedzieć. Napiszcie proszę kiedy wyszedł wam pozytywny test ciążowy i jakie miałyście bardzo wczesne objawy :)

reklama
Dwa dni po terminie miesiączki test był z drugą bladą kreską, dwa dni później już dwie wyraźne kreski:laugh2:
Pierwsze objawy to było takie dziwne bulgotanie w brzuchu, czytałam gdzieś, że nie tylko ja coś takiego miałam :D było jeszcze kłucie w brzuchu, później już zmiany w wyglądzie piersi.

U mnie pozytywny test 17 dni po owulacji, dwie grube kreseczki. Z objawów to tak jak zawsze przed okresem ból piersi i kilka dni przed wykonaniem testu kłucie w jajniki z którego była owulacja. :)

A czy na moim teście coś widzicie?

Załączniki

• 5BF44D88-A29D-488C-84C7-F69F2DE1039F.jpeg
    5BF44D88-A29D-488C-84C7-F69F2DE1039F.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 460
reklama
reklama
Ja test robiłam 4 dni po terminie miesiączki i nic... Ani cienia a u cb widać ten cień. Czekałam na okres czekałam czekałam czekałam... Czułam takie delikatne miesiączkowe skurcze ale byly one takie jakby bardzo lekkie i pojedyncze kilka razy dziennie no i zmęczenie ale żadnych mdłości itp zdenerwowana tym ze okresu nie ma 8 dni a w ciążę znowu zajśc sie nie udało stwierdziłam ze zrobię na nowo test chociaż watpilam bo skoro 4 dni po terminie byl negatywny to na 100 w ciąży nie jestem. Robię test czekam mąż puka do tealety ja odwracam głowę i mówię ze zajęte i trochę to potrwa chwila konwersacji przez drzwi :D odwracam głowe patrząc na test a tam dwie grubaśne krechy prawie zemdlałam i nie umialam zrozumieć jak to sie stało ze wtedy ich nie bylo a dopiero 8 albo nawet 9 dni po są szczęście ogromne później stres a teraz zaczęłam 9 tydzień mdlosci mam od ok 6 tc i czesem jeszcze te skurcze jak na okres tobie radzę kochana powtórzyć test za kilka dni wtedy powinien juz wyjść wyrazniejszy albo jesli jesteś bardzo niecierpliwa rob jeden dziennie rano i zobaczysz czy z dnia na dzien cos sie pojawia. Dodam ze u mnie tak późno pokazało bo ciąża jest mlodsza o 10 dni po prostu owulacja mi sie przesunela i mój dzidzius chociaż rozwija sie dobrze to zamiast miec prawie 11 tc ma ponad 9 :) życzę dwóch kreseczek :*

Do góry