Hej. Dziś powinnam dostać okresu. Temperatura w pochwie powyżej 37 stopnii. Czuje się dziwnie, cały czas chce mi się spać i nie mam typowych zachcianek jak przed okresem. Wręcz nie chce mi się jeść. Wczoraj dzień przed spodziewana miesiączka zrobiłam test. Nie był on z porannego moczu. Wydaje mi się, ze widać zarys drugiej kreski. Pojawiła mi się ona około 3-5 minut po wykonaniu testu.
reklama
Rozwiązanie
No i jak tam..? Będziemy "ciociami"..?
Ale miałaś obramowanie ciemne drugiej kreski a później dosłownie cień? Dodaje ze ten test robilam dzień przed miesiączka i to nie z porannego moczu.Tak mialam tak w dwoch ciążach. Słaba kreska zawsze oznaczala ciąże w moim przypadku.
reklama
Hej. Dziś powinnam dostać okresu. Temperatura w pochwie powyżej 37 stopnii. Czuje się dziwnie, cały czas chce mi się spać i nie mam typowych zachcianek jak przed okresem. Wręcz nie chce mi się jeść. Wczoraj dzień przed spodziewana miesiączka zrobiłam test. Nie był on z porannego moczu. Wydaje mi się, ze widać zarys drugiej kreski. Pojawiła mi się ona około 3-5 minut po wykonaniu testu.
U mnie też dzień przed miesiączką była taka cieńsza kreska. I pojawiła się dopiero po 5 minutach, więc wątpiłam w pozytywny wynik. Po chyba trzech dniach powtórzyłam test i już druga tłusta krecha pojawiła się zaraz po zrobieniu testu. Najlepiej będzie jak powtórzysz test za parę dni. Życzę cierpliwości i takiego wyniku na jaki liczysz :
a.szczypiorek
Fanka BB :)
Jeny ale wy szybko robicie te testy heheh ja czekałam na okres z 10 dni dopiero mój chłop powiedział że co ja wariatka że przecież na bank w ciazy jestem. No to poszlam do apteki, kupiłam dwa testy i myslalam ze jakies stare były czy co bo nasikalam i po ułamku sekundy druga gruba krecha. Na drugim też po sekundzie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Bym wydawała krocie na testy ciążowe.
To wydaj raz 30zł na badanie beta HCG i tego samego dnia będziesz mieć czarno na białym, bez domysłów, bez doszukiwania się, a taka fiksacja na objawach nie jest dobra, bo jak przyjdzie okres, to będzie załamka, no bo "jak to, przecież wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na ciążę"...
L
Nie, jeszcze nie powtórzyłam. Stwierdziłam ze poczekam do jutra czy dostanę @. Nadal nie mam, brzuch boli mnie na dole. Temperatura 37 stopnii.I jak powtórzyłas test ?
reklama
Nie jeszcze nie. Czekam do jutra jak nie dostanę @. Dziś 1 dzień po terminie. Tylko kiedyś już miałam problemy hormonalne.I jak powtórzyłas test ?