Kasiunia11
Początkująca w BB
Dziękuję za odpowiedź. Poczekam do terminu @ ,mieszkam w UK i tutaj nie robią bety ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,wiem ,poczekam do @ , mieszkam w Anglii i tutaj ciężko o betę ot takI właśnie dlatego nie powinno się robić testów przed terminem @ - jedyne, co Ci to dało, to głowę pełną myśli i domysłów.
Powtórz test w dniu miesiączki i odczytaj wynik w wyznaczonym czasie, a najlepiej idź na betę, wtedy nie będzie miejsca na niedomówienia.
Kup clearblue elektroniczny, najlepiej ten który pokazuje tygodnie albo ten który wychodzi z napisem Pregnant.Tak,wiem ,poczekam do @ , mieszkam w Anglii i tutaj ciężko o betę ot tak
Ja z ciekawości zrobiłam szybciej ,dlatego kupiłam test clearblue 6 days ,i po ponad 20 minutach zaczęła pokazywać się 2 kreseczka,a po 30 minutach było już ją widać, 2 testy takie wyszły z tej marki, ten test z góry był robiony popołudniu, a drugi rano..ale testy z innej 10miU nie wykazały nicKup clearblue elektroniczny, najlepiej ten który pokazuje tygodnie albo ten który wychodzi z napisem Pregnant.
Mi zwykle nie pokazywały nic, a na elektronicznym wyskoczyło od razu Pregnant. Ale i tak zrobiłam w dzień okresu albo dzień przed, ale nie 5
Ale po czasie to może być kreska fabryczna. Na jednych wychodzi, na drugich nie.Ja z ciekawości zrobiłam szybciej ,dlatego kupiłam test clearblue 6 days ,i po ponad 20 minutach zaczęła pokazywać się 2 kreseczka,a po 30 minutach było już ją widać, 2 testy takie wyszły z tej marki, ten test z góry był robiony popołudniu, a drugi rano..ale testy z innej 10miU nie wykazały nic Zobacz załącznik 1461035
Ale ,aż taka widoczna ?? Pierwszy raz się z tym spotkałamAle po czasie to może być kreska fabryczna. Na jednych wychodzi, na drugich nie.
Ja z ciekawości zrobiłam szybciej ,dlatego kupiłam test clearblue 6 days ,i po ponad 20 minutach zaczęła pokazywać się 2 kreseczka,a po 30 minutach było już ją widać, 2 testy takie wyszły z tej marki, ten test z góry był robiony popołudniu, a drugi rano..ale testy z innej 10miU nie wykazały nic Zobacz załącznik 1461035
Ale chyba jednak po coś są te testy ,które można wykonać szybciej ,prawda ??No i niby wiesz, żeby się wstrzymać i nie robić testów tak wcześnie, a nadal to robisz
Kobiety to masochistki...
A testy do wyrzucenia, bo odczytane po czasie.
Szybciej, ale odczytywać w czasie podanym na ulotce.Ale chyba jednak po coś są te testy ,które można wykonać szybciej ,prawda ??
Pisałam już wcześniej, że nie jestem pewna ,czy już wcześniej nie było bladziutkiej kreski (o czasie) ,a potem tylko ciemniałaSzybciej, ale odczytywać w czasie podanym na ulotce.