reklama
BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Mi też gratulowali ciąży biochemicznej i jakoś to zaniosłam, gdy okazało się że nic z tego nie będzie. Jak jest jakakolwiek szansa na ciążę pozostaje tylko cieszyć się i mieć nadzieję. Ciąża biochemiczna to żadna tragedia.. powiedziałabym, że nawet naturalne zjawisko, dość powszechne po prostu to się zdarza. Właściwie uważam że każda kreska zasługuje na gratulacje. Nawet przy "nieudanej" ciąży jest to dobry znak i mówi więcej w jaką stronę podjąć badania.Na razie jeszcze nie ma czego gratulować. Po co pisać takie rzeczy. A jak się okaże, że autorka pytania jednak nie jest w ciąży to co wtedy?
Tak, w sobotę rano zrobiłam dwa testy - na obu ładny pozytyw, ale w niedziele dostałam krwawienia - tym razem pewnie ciąża BIOCHEMICZNA
Znam ten ból tak samo się cieszyłam z ciąży dwa dni i dostałam krwawienia.Tak, w sobotę rano zrobiłam dwa testy - na obu ładny pozytyw, ale w niedziele dostałam krwawienia - tym razem pewnie ciąża biochemiczna.
Dlatego ja sobie po tym incydencie postanowiłam, ze nie bede już robić testów przed terminem miesiączki a dopiero po kilku dniach spóźnienia w ogóle olałam kolejny cykl, nie prowadziłam obserwacji i na moje szczęście zaskoczyło, teraz leci 18 tydzień ciążyZnam ten ból tak samo się cieszyłam z ciąży dwa dni i dostałam krwawienia.