reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy, kłucie jajników

Bakemp89

Zaciekawiona BB
Staram się o dziecko. 14 dc miałam prawdopodobnie owulację (miałam kłucia w jajniku)- ostatni stosunek w 15 dc, 6 dni później miałam znów kłucia w jajniku (jednego dnia w jednym, drugiego w drugim), zrobiłam test 10 dpo test i niestety nie ma drugiej kreski, Czy test jest wiarygodny ?

reklama
Staram się o dziecko. 14 dc miałam prawdopodobnie owulację (miałam kłucia w jajniku)- ostatni stosunek w 15 dc, 6 dni później miałam znów kłucia w jajniku (jednego dnia w jednym, drugiego w drugim), zrobiłam test 10 dpo test i niestety nie ma drugiej kreski, Czy test jest wiarygodny ?
Nie masz pewności, kiedy była owulacja, kłucie jajnika to nie gwarancja.. Poczekaj do dnia spodziewanego okresu i powtórz test :)

Starać się nie staramy długo. Mam już jedno dziecko, ale ja marzę o drugim dziecku już że trzy lata.. ale ciągle nam było pod górkę, bo zmiana mieszkania, covid, problemu zdrowotne teściowej, śmierć teścia, Smiersz teściowej, problemy zdrowotne męża i tak ciągle to było odkładane. ;(

Witajcie dziewczyny, jestem tu nowa, czekam na wynik z bety, wczoraj pobranie robiłam ,z mężem staramy się o dziecko od trzech miesięcy dopiero co prawda ale jak myślicie jest coś na testach czy mam zwidy ?

reklama
Do góry