reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Test ciążowy a jednak sie udało bez spiny 🤨

Cześć ,
Okres powinien być 22 grudnia , wczoraj zrobione 2 testy po południu , każdy innej firmy o innej porze . Czy to możliwe ze w końcu się udało ? 😆
W nowym roku ide do ginekologa i zaczelam brać kwas foliowy .
Pierwsze objawy ? Bol typowo jak na okres 😅 po zrobieniu testów jak ręką odjął ale za to piersi bolą .

Załączniki

• Messenger_creation_0FD36E62-9566-4DE1-A384-881140694169.jpg
    Messenger_creation_0FD36E62-9566-4DE1-A384-881140694169.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 304
  • 20241223_180123.jpg
    20241223_180123.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 137
reklama
Cześć ,
Okres powinien być 22 grudnia , wczoraj zrobione 2 testy po południu , każdy innej firmy o innej porze . Czy to możliwe ze w końcu się udało ? 😆
Pierwsze objawy ? Bol typowo jak na okres 😅 po zrobieniu testów jak ręką odjął ale za to piersi bolą .
Ciaza, ciąża, test pozytywny jak widać :) gratulacje! Sporo dziewczyn na forum doszukuje się drugiej niewidocznej kreski i szuka objawów, ale tutaj nie ma wątpliwości. Powodzenia!🤞

Ciaza, ciąża, test pozytywny jak widać :) gratulacje! Sporo dziewczyn na forum doszukuje się drugiej niewidocznej kreski i szuka objawów, ale tutaj nie ma wątpliwości. Powodzenia!🤞
Przez ostatnie lata miałam praktycznie tak samo 🙈 Człowiek pod światło szukał 2 kreski , a tutaj Zaraz po nasikaniu na patyczek 2 tłuste krechy 😊

Cześć ,
Wcześniej nie suplementowalas kwasu foliowego ??

Nie, ponieważ nie miałam w planach ciąży . Ten cały rok dal mi popalic . Po 13 latach rozstałam się z mężem , nie mogliśmy mieć dzieci ale to nie było Przyczyną rozstania . Potem poznałam nowego partnera i jakoś tak zaskoczyło od razu
Może tak los chciał ♥️ I to coś miłego na sam koniec roku . Cieszysz się czy mieszane uczucia narazie ?

Może tak los chciał ♥️ I to coś miłego na sam koniec roku . Cieszysz się czy mieszane uczucia narazie ?
Cieszę się bardzo 🤗 z byłym mężem 13 lat się starałam bez skutku z moim nowym partnerem wystarczyło raz 🙈 także wierzę w coś takiego że można za 1 Razem zajść , jestem tego Przykładem 😉 partner też się cieszy on przed zrobieniem testów juz czuł że jestem w Ciąży i dla niego to była formalność ale jak to czuł ? 🤣

Cieszę się bardzo 🤗 z byłym mężem 13 lat się starałam bez skutku z moim nowym partnerem wystarczyło raz 🙈 także wierzę w coś takiego że można za 1 Razem zajść , jestem tego Przykładem 😉 partner też się cieszy on przed zrobieniem testów juz czuł że jestem w Ciąży i dla niego to była formalność ale jak to czuł ? 🤣
a zdradzisz co było przyczyną niepłodności z byłym mężem? Gdzie leżał problem?

reklama
Do góry