A
azik
Gość
wrrr
jakiś czas temu zapytaliśmy sie tescia czy nas odwiezie nad morze )mnie, dzieci i bagaże) oczywiście zgodziła sie i jeszcze zaproponował że nas przywiezie spowrotem,
wczoraj dzwoni że nas nie zawiezie bo nie będzie po nocy jechał (miał nas zawieźć na 17) no to ja mu mówię ze może nas zawieżć na 13 bo tak zaczyna sie doba hotelowa, a on stwierdził że da nam kase na busa (jakby to w kasie był problem !!!)
no to ogólnie stwierdziłże przecież sa taksówki i busy, itd
no to ja z dwójka małych super posłusznych dzieci + plecak + torba będę jechać (wg niego bez problemu)
1 z domu na dworzec bus - taxi
2 bus z dworca na dworzec
3 prom
4 taxi z promu do ośrodka
normalnie chyba byłabym superwomen jakbym to przeżyła
paranoja
ze dwie ręce sobie dorzucę i będzie cacy
jakiś czas temu zapytaliśmy sie tescia czy nas odwiezie nad morze )mnie, dzieci i bagaże) oczywiście zgodziła sie i jeszcze zaproponował że nas przywiezie spowrotem,
wczoraj dzwoni że nas nie zawiezie bo nie będzie po nocy jechał (miał nas zawieźć na 17) no to ja mu mówię ze może nas zawieżć na 13 bo tak zaczyna sie doba hotelowa, a on stwierdził że da nam kase na busa (jakby to w kasie był problem !!!)
no to ogólnie stwierdziłże przecież sa taksówki i busy, itd
no to ja z dwójka małych super posłusznych dzieci + plecak + torba będę jechać (wg niego bez problemu)
1 z domu na dworzec bus - taxi
2 bus z dworca na dworzec
3 prom
4 taxi z promu do ośrodka
normalnie chyba byłabym superwomen jakbym to przeżyła
paranoja
ze dwie ręce sobie dorzucę i będzie cacy