reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

teściowa dobra czy zła

reklama
Niestety to prawda. Ja też mam wyjątek i bardzo tego żałuję :(
Może ktoś sie ze mną zamieni? ;)
Ale tylko na teściową! Męża nie oddam ;D

oj chętnie tez moją wymienie na inną ... ::)
moze jakaś akcja zamiana teściowych tez chciałabym poczuć jak to jest

reklama
czesc laseczki!!! je od mojej mieszkam 60 km a i tak skutecznie potrafi utruć mi zycie jezdzimy tam raz w tygodniu no na wiecej nie ma czasu to chyba normalne?... kornelinka sie jej boi ( i sie nie dziwie ::) choc nie chce zeby tak było w koncu to babcia) a ona ciagle z tekstem "tak długo nie widziałas babci i to dlatego .... no choć do babci daj buski .... " a kornelia "mama" i płacz " mame masz na codzień" mówi tescówka i tak za kazdym razem

wczoraj przeszła samą siebie dopieprzyła sie ze moje dziecko pije soczki bobo frut a nie robione w domku !!!! co ją to obchodzi? nie jej pieniądze?
ale oczywiście nie mi o tym mówi tylko synusiowi!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: co za ch.....ra!!!!!!!!
czy wy tez macie takie przeboje?

Do góry