reklama
Elamama
Aktywna w BB
Tez miałam zamiar kupić bezdotykowy termometr. Jednak gdy trafiłam z niemowlakiem do szpitalu zobaczyłam jak one działają. Z kazdej strony glowki wskazywal inną temperature i za każdym razem i tak temp. była mierzona w pupci elektronicznym termometrem. Wniosek jest jeden-wskazują
ze jest w ogole temperatura ale nie są precyzyjne a waszym przypadku było to bardzo istotne.
Bartek [emoji170] 24.02.2008
Asia [emoji178] 06.06.2017
ze jest w ogole temperatura ale nie są precyzyjne a waszym przypadku było to bardzo istotne.
Bartek [emoji170] 24.02.2008
Asia [emoji178] 06.06.2017
Link do: TERMOMETR BEZDOTYKOWY - Sklep Medyczny Cezal
ten mam i polecam nie był drogi, ale jest dokładny i ma dużo funkcji, sprawdza się przy niemowlaku
ten mam i polecam nie był drogi, ale jest dokładny i ma dużo funkcji, sprawdza się przy niemowlaku
Razer69gaming
Fanka BB :)
Ja polecam Tech-Med bezdotykowy termometr na podczerwień. Dobrze mierzy temperaturę ciała, wody i otoczenia. Przy pierwszych kąpielach dziecka był pomocny. Pokażę zdjęcia. Serdecznie polecam i cena też przystępna , kupiony na allegro.
Załączniki
Witam
Podbijam temat. Potrzebuję porady w wyborze dobrego termometru bezdotykowego, miałem do tej pory Microlife NC 100, ale zawyża temperaturę o 1,5 stopnia C, a serwis twierdzi, że termometr działa poprawnie, także już dziękuję tej firmie a termometr do kosza. Ciekawie wygląda ten termometr Visiofocus, ale jak czytam opinie na temat tej firmy, to wszystko wygląda jakby to była reklama. Proszę o pomoc w wyborze czegoś dobrego.
Podbijam temat. Potrzebuję porady w wyborze dobrego termometru bezdotykowego, miałem do tej pory Microlife NC 100, ale zawyża temperaturę o 1,5 stopnia C, a serwis twierdzi, że termometr działa poprawnie, także już dziękuję tej firmie a termometr do kosza. Ciekawie wygląda ten termometr Visiofocus, ale jak czytam opinie na temat tej firmy, to wszystko wygląda jakby to była reklama. Proszę o pomoc w wyborze czegoś dobrego.
mam zamiar kupic termometr bezdotykowy ale w internecie jest tak duzo ze nie wiem ktore kupic . moze ktoras z Was ma i jestescie zadowoleni to napiszcie mi nazwe termometr . Bylaby bardzo wdzieczna za pomoc w wyborze temometrow .
Ja serdecznie polecam AccuTerm Flexi! Prosty w obsłudze i tani
reklama
ja mam z oromed i jestem z niego zadowolona, mierzy bardzo dokładnie
Podziel się: