reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

termometr bezdotykowy jaki model ?

reklama
Tez miałam zamiar kupić bezdotykowy termometr. Jednak gdy trafiłam z niemowlakiem do szpitalu zobaczyłam jak one działają. Z kazdej strony glowki wskazywal inną temperature i za każdym razem i tak temp. była mierzona w pupci elektronicznym termometrem. Wniosek jest jeden-wskazują
ze jest w ogole temperatura ale nie są precyzyjne a waszym przypadku było to bardzo istotne.

Bartek [emoji170] 24.02.2008
Asia [emoji178] 06.06.2017

Ja polecam Tech-Med bezdotykowy termometr na podczerwień. Dobrze mierzy temperaturę ciała, wody i otoczenia. Przy pierwszych kąpielach dziecka był pomocny. Pokażę zdjęcia. Serdecznie polecam i cena też przystępna , kupiony na allegro.

Załączniki

• IMG_20180717_142111.jpg
    IMG_20180717_142111.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 543
  • IMG_20180717_142135.jpg
    IMG_20180717_142135.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 526
  • IMG_20180717_142139.jpg
    IMG_20180717_142139.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 418
Witam
Podbijam temat. Potrzebuję porady w wyborze dobrego termometru bezdotykowego, miałem do tej pory Microlife NC 100, ale zawyża temperaturę o 1,5 stopnia C, a serwis twierdzi, że termometr działa poprawnie, także już dziękuję tej firmie a termometr do kosza. Ciekawie wygląda ten termometr Visiofocus, ale jak czytam opinie na temat tej firmy, to wszystko wygląda jakby to była reklama. Proszę o pomoc w wyborze czegoś dobrego.

Chyba też się skusze, bo utrzymać syna z termometrem to jest katorga. A one są dobre jeżeli chodzi o wyniki? Niczego nie zawyżają/zaniżają?

reklama
Do góry