reklama
G
goszczaca
Gość
Link do: Termometr na podczerwień do ucha i czoła SBC6635 marki SisiBaby®
Ja mam taki. 3 lata juz mi służy
Ja mam taki. 3 lata juz mi służy
Link do: Termometr Technimed Thermofocus 01500A3 - Ceneo.pl
ja mam ten i jest bardzo dobry. Mierzy też temp. wody, co się przydaje przy robieniu mieszanek, no i temp. powietrza
ja mam ten i jest bardzo dobry. Mierzy też temp. wody, co się przydaje przy robieniu mieszanek, no i temp. powietrza
Ja mam taki kupiłam go w sklepie medycznym.
Dokładny szybki. Mierzy temp ciała i otoczenia.
Link do: Termometr Intec Medical HM668B bezdotykowy wielofunkcyjny
Dokładny szybki. Mierzy temp ciała i otoczenia.
Link do: Termometr Intec Medical HM668B bezdotykowy wielofunkcyjny
karolyn1987
Fanka BB :)
my mamy geratherm i bardzo polecam Link do: Geratherm Termometr Non Contact 1 Sztuka - Ceny i opinie - Ceneo.pl
karolyn1987
Fanka BB :)
my mamy geratherm i bardzo polecam Link do: Geratherm Termometr Non Contact 1 Sztuka - Ceny i opinie - Ceneo.pl
jambalaja81
Zaciekawiona BB
Ja kilka równzych przećwiczyłam i uważam, że poza zwykłym rtęciowym to najlepszy jest microlife nc 100, super mierzy. Jedyna wada t że tak ostro ścieci niebieskim swiatełekiem ale mąż niby twierdzi, że to się da wyłączyć
Marciaaa55
Zaangażowana w BB
My kupiliśmy dla Naszej pierwszej pociechy termometr bezdotykowy z Lidla (SANITAS), Słyszeliśmy o nim same dobre opinie Także ma funkcje mierzenia temperatury przedmiotów i cieczy,dodatkowo można mierzyć temp. czoła jak i w uszku Ma pamięć na 30 pomiarów. No i cena bardzo przystępna bo ok 70-80zł.
reklama
Polecam microlife można kupić już za około 100 zl porównanie z rteciowym, który nadal mamy i pomiary są praktycznie identyczne.Trzeba zwrócić uwagę by można było wyłączyć światło i sygnał dźwiękowy bo dziecko się budzi. Nasz model mierzy też temperaturę w domu po przelaczeniu.
Podziel się: