reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

termometr bezdotykowy jaki model ?

kiciA2016

Zaciekawiona BB
mam zamiar kupic termometr bezdotykowy ale w internecie jest tak duzo ze nie wiem ktore kupic . moze ktoras z Was ma i jestescie zadowoleni to napiszcie mi nazwe termometr . Bylaby bardzo wdzieczna za pomoc w wyborze temometrow .

reklama
Ja kilka równzych przećwiczyłam i uważam, że poza zwykłym rtęciowym to najlepszy jest microlife nc 100, super mierzy. Jedyna wada t że tak ostro ścieci niebieskim swiatełekiem ale mąż niby twierdzi, że to się da wyłączyć ;)

Dobrze mi się mierzy nonContact-em. Obsługa nie jest jakaś super skomplikowana, wystarczy dobrze wycelować i podczerwień fajnie funkcjonuje, szybko łapie obiekt.

My kupiliśmy dla Naszej pierwszej pociechy termometr bezdotykowy z Lidla (SANITAS), Słyszeliśmy o nim same dobre opinie :) Także ma funkcje mierzenia temperatury przedmiotów i cieczy,dodatkowo można mierzyć temp. czoła jak i w uszku :) Ma pamięć na 30 pomiarów. No i cena bardzo przystępna bo ok 70-80zł.

reklama
Polecam microlife można kupić już za około 100 zl porównanie z rteciowym, który nadal mamy i pomiary są praktycznie identyczne.Trzeba zwrócić uwagę by można było wyłączyć światło i sygnał dźwiękowy bo dziecko się budzi. Nasz model mierzy też temperaturę w domu po przelaczeniu.

Do góry