reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Hej laseczki
Ja tak z doskoku - jak zwykle zresztą, z niusem tylko ze na 25maja mam w koncu umówione usg wraz z przeziernością. Kurcze, mam nadzieję że tam w środku wszystko OK, bo "podejrzanie" dobrze się czuję - właściwie od początku ciązy utrzymuje wagę co jak na mnie to az dziwne, bo w ostatniej ciąży o tej porze miałam już +5kg... tak tak wiem, kazda ciąza inna, no ale uspokoję się dopiero za tydzień... :cool:

reklama
lolcia- przystojny ten Twój maluch, też bym już chciała mieć takie zdjęcia do kolekcji, ale muszę poczekać do 30.05. Teraz miałam tylko ogólne badanie i tylko chwilę słyszałam serduszko i widziałam małego.

ja dzisiaj na wizycie usłyszałam serduszko mojego maleństwa.... :-D 21 czerwca kolejna wizyta i wtedy usg genetyczne :-D

bardzo się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D

Goko super ze uslyszalas serduszko - niesamowite uczucie :-)

Lolcia, Fiolka piekne foteczki maluszkow :tak: ja 29 maja ide do gina i juz tez dostane usg :-)

Lolcia ale fajne zdjęcie, ja miałam robione w 7,5 tygodnia to było tylko fasolkę widać. A u Ciebie i rączki, i nóżki, i główka wyraźne są. Cudownie :)
Ja czekam az do 5-go czerwca.

reklama
Hej Laski dostałam dwa listy ze szpitala: pierwszy z terminem na 21 maja czyli za 2 dni na spotkanie z położną a drugi z terminem na 11 czerwca na usg. Jestem przerażona a zarazem podekscytowana bo to moja pierwsza ciąża w uk i nie mam pojęcia co będzie na tych wizytach. Obym dowiedziała sie samych dobrych rzeczy:tak:

Do góry