reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Nathani gratuluje coreczki :-)
Noukie ja tez nie wiem kto mieszka pod moim serduszkiem..,mam nadzieje,ze dzisiaj sie dowiem..;-)
ja uciekam,bo wizyta za niecale 2h a musze jeszcze sie troche ogarnac :tak:
milego dnia kochane :-)

Nathani- gratulacje! i mam nadzieje, ze szyjka juz zostanie taka i nie bedzie szalala! trzymam &&&& :-) moze nastepnym razem brat? :-D Ja to marze zeby miec 3-4 dzieci, ale moj maz stawia tylko na 2, bo my juz starsi jestesmy hehe

Ja dzis na 19 do gina i nie wiem jak dam rade w tych upalach dojechac- wysiadla nam klima w aucie a ponad godzine drogi mamy... masakra! Okna tez nie otworze przez alergie. :angry:

madlen-trzymam za Ciebie kciuki :-)

clodi- jeszcze tylko 2 dni :)

Ja już po :-)
Weszłam jako druga mimo, że nie byłam zarejestrowana :-D Ale wizyta z 2.08 odwołana jako, że teraz była :-)
Wyniki w porząku :-)
Mały obrócony był twarzyczką w dół, więc buźki nie pokazał :-p
NA 9.08 prenatalne :-)

ja tez po, mam piekne zdjecia i filmik :) nasz synus to rozrabiaka i pieknie pozuje :-) Lekarz sie smial, ze pepowine przytula, normalnie caly czas sie do niej tuli. Wazy 220g.

Ania- fajnie ze wszystko OK :-), moze nastepnym razem buziaka podpatrzysz! :tak:

Madlen- jak tam?

reklama
hejka
po wizycie dobrze..jestem bardzo zadowolona,usg robili mi ok 40min,wszystko dokladnie sprawdzili..jest wsio dobrze :happy2::happy2:
i bedzie dziewczynka,bynajmniej nic miedzy nozkami nie widac :-D
mocz czysty,cisnienie tez dobre..niewiele z mojej wizyty pamietam,bo bylam w lekkim szoku :-D
slyszalam serduszko..ochhh juz tak bardzo chcialabym aby byl grudzien...:tak:
termin porodu mam zmieniony na 29.11.
wzieli krew do badan 5 probowek,czesc zrobia na miejscu a reszta poszla do Bristolu,wyniki za 2-3tyg.i wtedy nastepna wizyta ,chodzi gl.o kontrole p.cial,jak bedzie cos nie tak to zrobia usg glowki Malutkiej,aby zobaczyc czy nie ma anemii..ale jestem dobrej mysli..:tak:
muffy gratuluje udanej wizyty i zdrowego synka :happy2:
Aniu dla ciebie tez gratki ;-)

Do góry