reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Teoria Nub, zmiana płci.

mmmm.

Fanka BB :)
Czy zdarzyło się którejś z Was, że na prenatalnych wychodził z wyrostka płciowego chłopiec, a później okazał się dziewczynką?
Wiem, że w tą stronę trudniej, ale pytam z ciekawości czy to w ogóle możliwe 😉

reklama
Czy zdarzyło się którejś z Was, że na prenatalnych wychodził z wyrostka płciowego chłopiec, a później okazał się dziewczynką?

Na wątku in vitro 2022 wczoraj miał urodzić się chłopczyk, a urodziła się dziewczynka więc nie tylko z nub można się pomylić 😅

Pewnie, że tak. Zgadywanie po wyrostku to dalej głównie zgadywanie.

Na wątku in vitro 2022 wczoraj miał urodzić się chłopczyk, a urodziła się dziewczynka więc nie tylko z nub można się pomylić 😅
O! To jest nadzieja! Mam w domu synka i bardzo chciałam mieć parkę, takie myślenie życzeniowe. W cuda nie wierzę, ale mogę się jeszcze trochę pooszukiwac 👀😂

@mmmm. U mnie tak było. Lekarz z super sprzętem, ordynator w szpitalu z dużym doświadczeniem. Powiedział (choc nie chciałam, żeby mówił bo wolę usłyszeć informacje o płci koło 20tc), że będzie chłopiec na 99% , że jest praktycznie pewny ale tak „wrazie czego” zostawia sobie 1%.
Później już moja lekarka mówiła w 17tc że raczej dziewczynka, koło 20 tc powiedziała że raczej chłopiec. Na kolejnej wizycie pępowiną była między nóżkami.. Dziecko nie współpracowało praktycznie całą ciążę, do końca nie byłam pewna płci. Urodziła się dziewczynka :) we wcześniejszych ciążach lekarze nie spieszyli się z informowaniem o płci, mówili koło 20tc i zawsze trafiali :)

Ja w pierwszej ciąży miałam mieć córeczkę i finalnie dowiedziałam się jak już urodziłam, że to chłopiec także ten ... Fajne ,ładne rzeczy różowe musiały iść w pip ...
Moja reakcja była najlepsza 🤣🤣

U mnie był taki przypadek że na usg w 12 tc lekarz twierdził że raczej chłopiec ale stwierdził żeby się specjalnie nie sugerować tą informacją bo to jeszcze wczesny etap i nigdy w 12tc nie ma pewności. Później dziecko nie chciało współpracować na usg. Na połówkowych w 20tc okazało się że będzie dziewczynka.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry