reklama
olka11135
Fanka BB :)
Czy zdarzyło się którejś z Was, że na prenatalnych wychodził z wyrostka płciowego chłopiec, a później okazał się dziewczynką?
Wiem, że w tą stronę trudniej, ale pytam z ciekawości czy to w ogóle możliwe![]()
Na wątku in vitro 2022 wczoraj miał urodzić się chłopczyk, a urodziła się dziewczynka więc nie tylko z nub można się pomylić

Lady Loka
Pewnie, że tak. Zgadywanie po wyrostku to dalej głównie zgadywanie.Czy zdarzyło się którejś z Was, że na prenatalnych wychodził z wyrostka płciowego chłopiec, a później okazał się dziewczynką?
Wiem, że w tą stronę trudniej, ale pytam z ciekawości czy to w ogóle możliwe![]()
mmmm.
O! To jest nadzieja! Mam w domu synka i bardzo chciałam mieć parkę, takie myślenie życzeniowe. W cuda nie wierzę, ale mogę się jeszcze trochę pooszukiwacNa wątku in vitro 2022 wczoraj miał urodzić się chłopczyk, a urodziła się dziewczynka więc nie tylko z nub można się pomylić![]()

Sopek
Moderator
@mmmm. U mnie tak było. Lekarz z super sprzętem, ordynator w szpitalu z dużym doświadczeniem. Powiedział (choc nie chciałam, żeby mówił bo wolę usłyszeć informacje o płci koło 20tc), że będzie chłopiec na 99% , że jest praktycznie pewny ale tak „wrazie czego” zostawia sobie 1%.
Później już moja lekarka mówiła w 17tc że raczej dziewczynka, koło 20 tc powiedziała że raczej chłopiec. Na kolejnej wizycie pępowiną była między nóżkami.. Dziecko nie współpracowało praktycznie całą ciążę, do końca nie byłam pewna płci. Urodziła się dziewczynka
we wcześniejszych ciążach lekarze nie spieszyli się z informowaniem o płci, mówili koło 20tc i zawsze trafiali 
Później już moja lekarka mówiła w 17tc że raczej dziewczynka, koło 20 tc powiedziała że raczej chłopiec. Na kolejnej wizycie pępowiną była między nóżkami.. Dziecko nie współpracowało praktycznie całą ciążę, do końca nie byłam pewna płci. Urodziła się dziewczynka
bleucoco
Tak, jest to możliwe.Czy zdarzyło się którejś z Was, że na prenatalnych wychodził z wyrostka płciowego chłopiec, a później okazał się dziewczynką?
mEwa_87
U mnie był taki przypadek że na usg w 12 tc lekarz twierdził że raczej chłopiec ale stwierdził żeby się specjalnie nie sugerować tą informacją bo to jeszcze wczesny etap i nigdy w 12tc nie ma pewności. Później dziecko nie chciało współpracować na usg. Na połówkowych w 20tc okazało się że będzie dziewczynka.
reklama
olka11135
O! To jest nadzieja! Mam w domu synka i bardzo chciałam mieć parkę, takie myślenie życzeniowe. W cuda nie wierzę, ale mogę się jeszcze trochę pooszukiwac![]()
O tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/temat/in-vitro-2022.119778/page-357#post-25293241
Ale nie wiem nic - jakie te USG były
Podziel się: