reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

TEN pierwszy raz-kiedy?

"ten" pierwszy raz - kiedy?

• mniej niż 15 lat

Głosów: 19 2,9%
  • 15 lat

Głosów: 42 6,4%
  • 16 lat

Głosów: 97 14,8%
  • 17 lat

Głosów: 143 21,8%
  • 18 lat

Głosów: 110 16,8%
  • 19 lat

Głosów: 89 13,6%
  • 20 lat

Głosów: 47 7,2%
  • 21 lat

Głosów: 36 5,5%
  • 22 lata

Głosów: 19 2,9%
  • więcej niż 22 lata

Głosów: 53 8,1%

• Wszystkich głosujących
    655
reklama
Ja 18 i on też.Byliśmy razem 3 lata.Znaliśmy się od 12 roku życia.Ale nie jesteśmy już razem. Nie żałuje,ale nie żałuje też rozstania,bo mój obecny mężczyzna jest cudowny.A w dodatku jest ojcem mojego dzidziusia.JA jestem jego pierwszą.

ja 18 on 24, jego nie byłam pierwsza a druga :/, po dwóch miesiącach znajomosci mu uległam hehe i teraz już prawie pół roku po ślubie jesteśmy :)

ja jak miałam 21 lat ale niestety:no: czego bardzo żałuje,z pewnym chłopakiem który okazał się skończonym draniem:wściekła/y: wykorzystał zostawił czego bardzo żałuje......dużo bym dała żeby było to z moim obecnym mężem....z którym mam teraz prześliczną córeczkę:happy2::-D

mój pierwszy raz był w wieku 18 lat on miał28 i byłam w nim szaleńczo zakochana chodziliśmy ze sobą rok i w pierwszą rocznice był ten mój pierwszy raz mase miłych wspomnień potem się rozstawaliśmy i schodziliśmy ponownie i tak przez 3 lata aż rozstaliśmy się na dobre...nie żałuję że to z nim był ten pierwszy raz bo wiele mnie nauczył:-) do dziś jesteśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi:tak:i po drodze miałam innych mężczyzn ale sex z S był jednym z najlepszych w moim życiu:tak:

Miałam lat 19 wtedy ,miała to być przygoda,bo postanowiła przestać być dziewicą ,było fajnie i namiętnie ,a tamten chłopak jest teraz moim mężem,mamy 2 dzieci i jesteśmy szczęśliwi ,lubimy wspomiać tamte szalone czasy....:tak:

reklama
ja w wieku 19 lat :-) a tym szczęściarzem był mój mężuś :tak:

To tak jak u mnie :-)

Przeczytalam wszystkie wpisy i musze przyznac, ze troche mnie zaskoczylo ile dziewczyn swoj pierwszy raz zaliczylo (wiem, okropne slowo) ze swoim mezem. A myslalam, ze naleze do nielicznych :)

Za to niewiele z Was mam mlodszych partnerow. Moj maz jest odemnie o rok mlodszy :) Takze w tym zakresie sie wyrozniam :) :)

A tak osobiscie uwazam, ze wiek 19lat to i tak za wczesnie....z mezem zanim doszlo do slubu mielismy niezle przeprawy, zrywania itp...ale i tak pozostalismy sobie wierni :)
Taki naprawde wspanialy "pierwszy raz" to dla mnie dopiero po drugim powrocie kiedy zrozumialam, ze chce wyjsc za tego czlowieka. To moj pierwszy raz osoby 100% zakochanej i dojzalej uczuciowo...a to bylo dopiero w wieku 24lat :)

Ostatnia edycja:
Do góry