reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
ale slicznie............. ::) ::) ::), rewelacja
świeżutkie te foteczki, więc....
wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ;)

A ja nie widze sreberko :-[ :-[ :-[
Mogłabyś wpisać zdjecia przez żabę albo mfoto albo fotosik? Plosę

Sper!!! Jaś Ty radosna Pani Młoda !!!! Ślicznie wyglądałaś!! A ten samochodzik ...genialny!!!

A Twój mąż to chyba ciepły człowiek co? Ma taki radosny wyraz buzi... :)

Kindzia super foteczki, kreacja piekna, widac ze dobrze sie bawilas na weseu bo taka usmiechnieta jestes, fajniutka z Was para ;)

Sreberko slicznie wyszlas na foteczkach, super fryzurka, pojazd weselny odjazdowy :)

a dziekowac dziekowac moje drogie ;D

musze sie WAM przyznac ze pojazd weselny do "wymusił" na mnie moj juz obecny małżonek ;)

przekochany człowiek ale przecież kazda z was ma takiego :laugh:

reklama
Kindzia100 Sreberko Zdjątka rewelacja !!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Wyglądałyście przepięknie i widać, ze jesteście baaaaardzo szczęśliwi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sreberko Ten samochód superowy....przykuwa uwagę ;D ;D ;D ;D ;D

Ja idę na wesele kuzyna we wrześniu i niedawno się dowiedziałam, ze pani młoda będzie miała dość nietypową kreację... ::) Gorset i do tego krótka spódniczka (takie falbanki jakby) i wysokie buty z koronki na obcasie oczywiście ze szpicem... i będzie miała dopinany 2,5 m tren :) :) Aż jestem ciekawa jak będzie wyglądać.... :)

Do góry