reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
sreberko... zdjecia rewelacyjne, bije z nich Wasze szczescie
bardzo ładna z Was para :laugh:

tyle czasu jestem na forum,a przegapiłam ten wątek :-[ :-[ :-[ ja biorę ślub kościelny 9 września.Mamy już malusiego syneczka i on też będzie z nami na tej uroczystości,którą zaplanowaliśmy zanim jeszcze dowiedziałam się o ciąży :) Ślub cywilny braliśmy 17 grudnia 2005,wkleję fotki jak wrócę od rodziców do domku...
Cudnie dziewczyny wyglądałyście w TYM dniu!!!!!!!!!

ellooo laseczki ojjjj zabawa byla przednia!!! do osmej rano w dnu slubu a poprawiny do 5.Ciesze sie ze podoba wam sie kreacja.
Julinka pamietasz teledysk G'R november rain??? Czy o taka kreacje chodzi??

Dziewczyny jako panny młode wyglądałyście przepięknie! Ślub to taki wyjątkjowy dzień kiedy tak pięknie się wygląda... :) Super! I mężowie przystojniaczki :)

DZIEKOWAĆ DZIEKOWAĆ
za wszystkie komplementy bardzo sie ciesze ze sie podobało  :laugh:

pozdrawiam
a wszystkim "przyszłym" pannom MŁODYM życze aby  ich dzien był również tak nie zapomniany ;D

To i My sie wklejamy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sta70574jp7.jpg

sta70582mf5.jpg

sta70600gm9.jpg

sta70610io3.jpg

reklama
Do góry