reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Lana cudnie wygladalas.
Ja tez chcialam pokazac Wam swoje ale sa zapisane jako bardzo duze i nie wiem jak je zmniejszyc jedynie na poczte moge przeslac.Dla zainteresowanych
Ja tez chcialam pokazac Wam swoje ale sa zapisane jako bardzo duze i nie wiem jak je zmniejszyc jedynie na poczte moge przeslac.Dla zainteresowanych
LANA
Fanka BB :)
Magdalenkokol-dzięki za komplement -a moje zdjęcia też były za duże i to zdjęcie jest pstryknięte ze zdjęcia które wisi na ścianie ;D Może po prostu zrób tak jak ja zdjęcie ze zdjęcia,wychodzi w tedy troche gorzej jakosciowo ale co tam : ;D
magdalenkakol
Fan(ka)
Lana moze i tak bym zrobila ale nie mam cyfrowki tylko mam kilka zeskanowanych na kompie,
magdalenkakol
Fan(ka)
Axxa przeslij mi na pw swoj email
reklama
A
Agnezzz
Gość
LANA, no to znowu nie trafilam z wyobrazeniem sobie ciebie. Hm, jakos tak mam, ze kazda z was sobie w myslach jakos wyobrazam, ale dopiero jak zobacze wasze zdjecia to zdaje sobie z tego sprawe
I nigdy nie potrafilabym opisac jak dokladnie was sobie wyobrazam. Ale jak zobacze zdjecie to stwierdzam wtedy, ze jednak chyba jakos inaczej moja wyobraznia zbudowala wasz obraz
LANA, chudzielcu ty ;D po ciazy nadal taka szczuplutka jestes? Jak ty to robisz?? I te duze oczy ;D ;D
I nigdy nie potrafilabym opisac jak dokladnie was sobie wyobrazam. Ale jak zobacze zdjecie to stwierdzam wtedy, ze jednak chyba jakos inaczej moja wyobraznia zbudowala wasz obraz
LANA, chudzielcu ty ;D po ciazy nadal taka szczuplutka jestes? Jak ty to robisz?? I te duze oczy ;D ;D
Podziel się: