reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Upsssss widzę
Ale i tak super!!!!!!! Oj ja jak zaglądam do albumu to śmiać mi się chce hihihi. Strój i wygląd bankowo bym se zmieniła hihhihi. Reszta była w porząsiulku. ALe to takie tak wspominki

reklama
Tu bardziej widac welonik a ta dziwuszka w białej sukieneczce to moja córcia:)

jazmojacrcia4bw.jpg

ps madziujka a skąd jest ta Twoja koleżanka:))

Z Tychów ;)
A córcia to duża dziewczynka i chyba bardzo do Ciebie podobna :) :)
I jeszcze raz super wyglądałaś!!!

o rany kochane jestescie dziekuje ::) ::) ::)
chyba raczej fotogieniczna, no i od slubu jakies 8 kg na plusie :p

bardzo chetnie wkleje,tylko ze inne fotki sie nie mieszczą :mad:
nie wiem jak mam je wkleic...te duze

reklama
Pati, edytj zdjęcie w paint (kliknij na wybranym zdjeciu-na jego nazwie, prawym klawiszem myszy, wybierz opcję EDYTUJ i powinno otworzyc sie w paint, chyba ze masz jakiś inny program do edycji obrazków. jak tak nei idzie, to: prawym klawieszem myszy->otwórz za pomocą->paint ). jak juz otworyzsz w paincie, wybierz na górze na pasku OBRAZ, następnie ROZCIĄGNIJ/POCHYL...otworzy ci sie okienko i tam gdzie masz ROZCIĄGANIE wpisz wartość procentową, np 50% i 50% (w dwuch okienkach t asama wartosc musi być!!!) i OK. nastepnie zapisz zdjecie jako nowwe!!! zeby nie stracic oryginału dużego.
jesli po jednym zniejszeniu nadal bedize za duże, zrób zmienjsz jeszcze raz!

mam nadzieje ze zrozumiale wytłumaczyąłm :)

Do góry