reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Upsssss widzę
Ale i tak super!!!!!!! Oj ja jak zaglądam do albumu to śmiać mi się chce hihihi. Strój i wygląd bankowo bym se zmieniła hihhihi. Reszta była w porząsiulku. ALe to takie tak wspominki

reklama
Tu bardziej widac welonik a ta dziwuszka w białej sukieneczce to moja córcia:)

jazmojacrcia4bw.jpg

ps madziujka a skąd jest ta Twoja koleżanka:))

Z Tychów ;)
A córcia to duża dziewczynka i chyba bardzo do Ciebie podobna :) :)
I jeszcze raz super wyglądałaś!!!

o rany kochane jestescie dziekuje ::) ::) ::)
chyba raczej fotogieniczna, no i od slubu jakies 8 kg na plusie :p

bardzo chetnie wkleje,tylko ze inne fotki sie nie mieszczą :mad:
nie wiem jak mam je wkleic...te duze

reklama
Pati, edytj zdjęcie w paint (kliknij na wybranym zdjeciu-na jego nazwie, prawym klawiszem myszy, wybierz opcję EDYTUJ i powinno otworzyc sie w paint, chyba ze masz jakiś inny program do edycji obrazków. jak tak nei idzie, to: prawym klawieszem myszy->otwórz za pomocą->paint ). jak juz otworyzsz w paincie, wybierz na górze na pasku OBRAZ, następnie ROZCIĄGNIJ/POCHYL...otworzy ci sie okienko i tam gdzie masz ROZCIĄGANIE wpisz wartość procentową, np 50% i 50% (w dwuch okienkach t asama wartosc musi być!!!) i OK. nastepnie zapisz zdjecie jako nowwe!!! zeby nie stracic oryginału dużego.
jesli po jednym zniejszeniu nadal bedize za duże, zrób zmienjsz jeszcze raz!

mam nadzieje ze zrozumiale wytłumaczyąłm :)

Do góry